How To Make Smoked Pork Loin

Jak udělat kouř Vepřová bedna



Tato uzená vepřová bedra je perfektní pečeně pro celou rodinu nebo skupinu přátel na zahradě BBQ!

Ingredients

1 vepřová panenka

1 PL hrubé soli

2 PL česnekového prášku

2 lžíce cibulového prášku

1 PL mleté hořčice

2 PL uzené papriky

½ lžičky kajenského pepře

¼ šálku tmavě hnědého cukru

Preparation

Na dochucení v míse dobře promíchejte všechny suché ingredience (vše, co je slepené, můžete vidličkou oddělit), rovnoměrně rozetřete na maso a můžete jít. Dva dobré tipy zde jsou ponechání prázdného šejkru pro vaše vlastní směsi, nanášení s ním bude mnohem jednodušší; a na závěr můžete vepřové maso před třením potřít olivovým olejem, při nanášení to bude dobrá pomůcka.

Nastavte teplotu udírny na 180 °F (82 °C) a předehřejte ji po dobu 15 minut. Pro tento recept můžete použít třešňové biskety.

Vepřovou panenku položte na mřížku a 3 až 4 hodiny uďte.

Vyjměte z udírny a dokončete pečení na grilu po dobu 20 až 30 minut při 350 °F (177 °C).

Sundejte z grilu a užívejte si!

Třešeň
 Dřevo

Třešňové biskety pro kuřáky Bradley

Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.

Shop Now