Jak udělat kouř Vepřová bedna
Tato uzená vepřová bedra je perfektní pečeně pro celou rodinu nebo skupinu přátel na zahradě BBQ!
Ingredients
1 vepřová panenka
1 PL hrubé soli
2 PL česnekového prášku
2 lžíce cibulového prášku
1 PL mleté hořčice
2 PL uzené papriky
½ lžičky kajenského pepře
¼ šálku tmavě hnědého cukru
Preparation
Na dochucení v míse dobře promíchejte všechny suché ingredience (vše, co je slepené, můžete vidličkou oddělit), rovnoměrně rozetřete na maso a můžete jít. Dva dobré tipy zde jsou ponechání prázdného šejkru pro vaše vlastní směsi, nanášení s ním bude mnohem jednodušší; a na závěr můžete vepřové maso před třením potřít olivovým olejem, při nanášení to bude dobrá pomůcka.
Nastavte teplotu udírny na 180 °F (82 °C) a předehřejte ji po dobu 15 minut. Pro tento recept můžete použít třešňové biskety.
Vepřovou panenku položte na mřížku a 3 až 4 hodiny uďte.
Vyjměte z udírny a dokončete pečení na grilu po dobu 20 až 30 minut při 350 °F (177 °C).
Sundejte z grilu a užívejte si!
Třešeň
Dřevo
Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.
Shop Now