![How To Make Smoked Pork Tenderloin](http://udirny-bradley.cz/cdn/shop/articles/AdobeStock_288954170-scaled_f077bebd-11ae-4ccb-a3a9-ca48b5b07355.jpg?v=1694091279&width=1500)
Jak udělat kouř Vepřová svíčková
Úžasný recept, který je zaručen, že vám vepřové maso dává zvláštní chuť!
Ingredients
1 lb vepřové panenky, zbavená stříbrné kůže
¼ šálku hnědého cukru
½ šálku jablečné šťávy
½ lžičky černého pepře
3 polévkové lžíce vašeho oblíbeného suchého krému
3 PL medu
Tymiánové listy
Preparation
Ve velké míse připravte marinádu přidáním hnědého cukru, jablečné šťávy, černého pepře, třeného těsta, rozehřátého medu, lístků tymiánu a černého pepře.
Do mísy s marinádou přidejte vepřovou panenku a mísu přikryjte igelitem.
Dáme do lednice a necháme asi 3 hodiny marinovat.
Nastavte teplotu vašeho Bradley Smoker na 225 °F (107 °C) a předehřejte jej po dobu 15 minut.
Vložte do ní panenku a kuřte ji asi 2–3 hodiny nebo dokud nedosáhne vnitřní teploty 63 °C. Pro tento recept můžete použít jablečné sušenky.
Vyjměte z udírny a před podáváním nechte asi 5 minut odpočinout.
Jablko
Dřevo
![Jablečné biskety pro kuřáky Bradley](http://udirny-bradley.cz/cdn/shop/files/48-Bisquette-Box-Apple-e1580763690267_cb58f789-a8f5-4eaf-b2e0-1c7577ed0c05.png?v=1693468667&width=533)
Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.
Shop Now