Jak udělat kouř Vepřová svíčková
Úžasný recept, který je zaručen, že vám vepřové maso dává zvláštní chuť!
Ingredients
1 lb vepřové panenky, zbavená stříbrné kůže
¼ šálku hnědého cukru
½ šálku jablečné šťávy
½ lžičky černého pepře
3 polévkové lžíce vašeho oblíbeného suchého krému
3 PL medu
Tymiánové listy
Preparation
Ve velké míse připravte marinádu přidáním hnědého cukru, jablečné šťávy, černého pepře, třeného těsta, rozehřátého medu, lístků tymiánu a černého pepře.
Do mísy s marinádou přidejte vepřovou panenku a mísu přikryjte igelitem.
Dáme do lednice a necháme asi 3 hodiny marinovat.
Nastavte teplotu vašeho Bradley Smoker na 225 °F (107 °C) a předehřejte jej po dobu 15 minut.
Vložte do ní panenku a kuřte ji asi 2–3 hodiny nebo dokud nedosáhne vnitřní teploty 63 °C. Pro tento recept můžete použít jablečné sušenky.
Vyjměte z udírny a před podáváním nechte asi 5 minut odpočinout.
Jablko
Dřevo
Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.
Shop Now