How To Make Smoked Pork Tenderloin

Jak udělat kouř Vepřová svíčková



Úžasný recept, který je zaručen, že vám vepřové maso dává zvláštní chuť!

Ingredients

1 lb vepřové panenky, zbavená stříbrné kůže

¼ šálku hnědého cukru

½ šálku jablečné šťávy

½ lžičky černého pepře

3 polévkové lžíce vašeho oblíbeného suchého krému

3 PL medu

Tymiánové listy

Preparation

Ve velké míse připravte marinádu přidáním hnědého cukru, jablečné šťávy, černého pepře, třeného těsta, rozehřátého medu, lístků tymiánu a černého pepře.

Do mísy s marinádou přidejte vepřovou panenku a mísu přikryjte igelitem.

Dáme do lednice a necháme asi 3 hodiny marinovat.

Nastavte teplotu vašeho Bradley Smoker na 225 °F (107 °C) a předehřejte jej po dobu 15 minut.

Vložte do ní panenku a kuřte ji asi 2–3 hodiny nebo dokud nedosáhne vnitřní teploty 63 °C. Pro tento recept můžete použít jablečné sušenky.

Vyjměte z udírny a před podáváním nechte asi 5 minut odpočinout.

Jablko
 Dřevo

Jablečné biskety pro kuřáky Bradley

Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.

Shop Now