Jak udělat kouř Slanina
Dopřejte si bohatý a chutný zážitek z domácího vepřového břicha s mavorem. Díky směsi koření a nádechem sladkosti z javorového sirupu je tato ústní pomyšlení vyléčeno a kouře v Bradley, což má za následek jemné a šťavnaté plátky vepřového masa, které si můžete užívat samy o vlastní . Ať už si toto kulinářské mistrovské dílo užilo čerstvé nebo uložené pro budoucí potěšení, určitě potěší vaše chuťové pohárky.
Ingredients
1000 g vepřový bůček
30g Sůl
3g Vulkanizační sůl č. 1
3 g mletého bílého pepře
1 Bobkový list
2 g česnekový prášek
20 g javorového sirupu
3 g cibulového prášku
2 g semene pískavice řecké seno
Preparation
Všechny ingredience a maso vložte do kryovaku a uzavřete.
Uchovávejte v chladničce po dobu 6 dnů, každý den alespoň jednou proveďte generální opravu.
Po vytvrzení omyjte studenou vodou, abyste odstranili veškerou vytvrzenou látku, a nechejte nezakryté v lednici 1 den, dokud nezaschne.
Horký kouř v udírně Bradley při 176ºF (80ºC), dokud nedosáhnete vnitřní teploty 149ºF (65ºC).
V lednici vydrží asi 2 týdny, 3 měsíce ve vakuovém těsnění nebo 6 měsíců zmrazené.
Recept od: Šéfkuchař Michael Demagistris