How to Make Smoked Bacon

Jak udělat kouř Slanina



Dopřejte si bohatý a chutný zážitek z domácího vepřového břicha s mavorem. Díky směsi koření a nádechem sladkosti z javorového sirupu je tato ústní pomyšlení vyléčeno a kouře v Bradley, což má za následek jemné a šťavnaté plátky vepřového masa, které si můžete užívat samy o vlastní . Ať už si toto kulinářské mistrovské dílo užilo čerstvé nebo uložené pro budoucí potěšení, určitě potěší vaše chuťové pohárky.

Ingredients

1000 g vepřový bůček

30g Sůl

3g Vulkanizační sůl č. 1

3 g mletého bílého pepře

1 Bobkový list

2 g česnekový prášek

20 g javorového sirupu

3 g cibulového prášku

2 g semene pískavice řecké seno

Preparation

Všechny ingredience a maso vložte do kryovaku a uzavřete.

Uchovávejte v chladničce po dobu 6 dnů, každý den alespoň jednou proveďte generální opravu.

Po vytvrzení omyjte studenou vodou, abyste odstranili veškerou vytvrzenou látku, a nechejte nezakryté v lednici 1 den, dokud nezaschne.

Horký kouř v udírně Bradley při 176ºF (80ºC), dokud nedosáhnete vnitřní teploty 149ºF (65ºC).

V lednici vydrží asi 2 týdny, 3 měsíce ve vakuovém těsnění nebo 6 měsíců zmrazené.

Recept od: Šéfkuchař Michael Demagistris