Jak udělat Uzená klobása
Domácí klobásy z mesquite! Zde je naprosto perfektní recept na vaši další BBQ párty.
Ingredients
3 libry mletého vepřového masa
Vepřová střeva, namočená a opláchnutá ve studené vodě
4 PL mletého černého pepře
1 PL česnekového prášku
1 PL cibulového prášku
1 PL soli
½ ČL růžové konzervační soli
½ lžíce mleté hořčice
½ šálku ledové vody
Preparation
V malé misce přidejte maso a koření a dobře je promíchejte.
K masu přidejte ledovou vodu a míchejte, dokud se vše dobře nespojí.
Vezměte plnič na klobásy a vložte do něj směs podle pokynů v návodu k obsluze. Ujistěte se, že žádný z nich nepřecpete.
Jakmile je všechno maso nacpané, určete požadovanou délku článku a několikrát ho sevřete a otočte nebo ho svažte.
Předehřejte udírnu na 225 °F (107 °C).
Umístěte klobásy na udírnu a uďte je 1 až 2 hodiny nebo dokud jejich vnitřní teplota nedosáhne 155 °F (68 °C). Pro tento recept můžete použít mesquite biskety. Hotové nechte párky před podáváním pár minut odpočinout.
Mesquite
Dřevo
Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.
Shop Now