How To Make Smoked Sausage

Jak udělat Uzená klobása



Domácí klobásy z mesquite! Zde je naprosto perfektní recept na vaši další BBQ párty.

Ingredients

3 libry mletého vepřového masa

Vepřová střeva, namočená a opláchnutá ve studené vodě

4 PL mletého černého pepře

1 PL česnekového prášku

1 PL cibulového prášku

1 PL soli

½ ČL růžové konzervační soli

½ lžíce mleté hořčice

½ šálku ledové vody

Preparation

V malé misce přidejte maso a koření a dobře je promíchejte.

K masu přidejte ledovou vodu a míchejte, dokud se vše dobře nespojí.

Vezměte plnič na klobásy a vložte do něj směs podle pokynů v návodu k obsluze. Ujistěte se, že žádný z nich nepřecpete.

Jakmile je všechno maso nacpané, určete požadovanou délku článku a několikrát ho sevřete a otočte nebo ho svažte.

Předehřejte udírnu na 225 °F (107 °C).

Umístěte klobásy na udírnu a uďte je 1 až 2 hodiny nebo dokud jejich vnitřní teplota nedosáhne 155 °F (68 °C). Pro tento recept můžete použít mesquite biskety. Hotové nechte párky před podáváním pár minut odpočinout.

Mesquite
 Dřevo

Biskety Mesquite pro kuřáky Bradley

Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.

Shop Now