Jak udělat kouř Tažené vepřové maso
Jak vyrobit uzené tažené vepřové maso v kuřáku Bradley. V tomto videu Joe dělá trochu experimentu, aby zjistil, zda existuje rozdíl mezi taženým vepřovým masem vyrobeným s hořčicí a bez něj.
Ingredients
1,4 kg vepřové pečeně
Pro mazání:
2 PL soli
2 PL papriky
1 PL česnekového prášku
2 PL černého pepře
Preparation
Odměřte 1 % soli na 1000 gramů = 14 gramů soli na porci pečeně
Poté přidejte do soli dvě lžičky papriky a 1 lžičku česneku a 2 lžičky samozřejmě mletého pepře
Použijte šejkr a nalijte kúru na jednu pečínku
Poté jej položte na stojan Bradley Smoker
Do druhé pečeně přidáte hořčici a poté na ní poklepejte kúru
Poté obě pečeně naložte do udírny.
Uzení při 240ºF (115,6ºC), doba vaření 8-9 hodin, doba uzení 3 hodiny s 9 hickory bisketami.
Po 3 hodinách pečeně vyndejte
Recept od: Kouření s Joem
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now