How To Make Smoked Pulled Pork

Jak udělat kouř Tažené vepřové maso



Jak vyrobit uzené tažené vepřové maso v kuřáku Bradley. V tomto videu Joe dělá trochu experimentu, aby zjistil, zda existuje rozdíl mezi taženým vepřovým masem vyrobeným s hořčicí a bez něj.

Ingredients

1,4 kg vepřové pečeně

Pro mazání:

2 PL soli

2 PL papriky

1 PL česnekového prášku

2 PL černého pepře

Preparation

Odměřte 1 % soli na 1000 gramů = 14 gramů soli na porci pečeně

Poté přidejte do soli dvě lžičky papriky a 1 lžičku česneku a 2 lžičky samozřejmě mletého pepře

Použijte šejkr a nalijte kúru na jednu pečínku

Poté jej položte na stojan Bradley Smoker

Do druhé pečeně přidáte hořčici a poté na ní poklepejte kúru

Poté obě pečeně naložte do udírny.

Uzení při 240ºF (115,6ºC), doba vaření 8-9 hodin, doba uzení 3 hodiny s 9 hickory bisketami.

Po 3 hodinách pečeně vyndejte

Recept od: Kouření s Joem

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now