How to Make Smoked Polperro

Jak udělat kouř Polperro



Zvyšte svůj zážitek z vaření s tímto jednoduchým a chutným receptem pro uzenou polperro. Tato jemná a šťavnatá miska je marinovaná směsí soli, pepře a výběrem koření, přivede se k dokonalosti kuřáka Bradley P-10 a naplňuje ho nádhernými kouřovými příchutěmi. Ať už jste ostřílený kuřák nebo začátečník, tento recept zaručuje uspokojivé a chutné jídlo, které vás nechá více.

Ingredients

Polperro

Sůl

Pepř

Koření dle vlastního výběru

Preparation

Posypte polperro svojí solí, pepřem a kořením dle vlastního výběru, nezapomeňte posypat kořením z obou stran, dejte stranou a nechte 2-3 hodiny marinovat.

Jakmile je marinování hotové, zahřejte udírnu Bradley P-10 a umístěte polperro na závěsné háčky. Budete je chtít zavěsit tak, aby teplo v udírně zasáhlo obě strany polperra stejně.

Nastavte teplotu na 225ºF (107ºC) a nastavte čas na 2 hodiny, občas zkontrolujte polperro, abyste se ujistili, že není příliš převařené.

Jakmile vyprší čas (nebo pokud máte pocit, že je to s kouřením), vytáhněte polperro a užívejte si!

Recept od: Šéfkuchař Michael Demagistris