Jak udělat kouř Žádná zabalení žeber
V tomto videu je Gerardo z @GrodGrills třetinou třídílné série žebra. Vypadá to fantasticky a je to velmi odlišný druh žebra, když ho na konci jíte.
Ingredients
9 Kost náhradní žebro
Domácí pomazánka dle vlastního výběru
Preparation
Papírovou utěrkou stáhněte membránu svých žeber a potřete žebro hořčicí.
Pomocí koření a posypte jím celé žebro, otočte žebro a udělejte to samé.
Nechte žebro s kořením 15 minut odležet.
Předehřejte udírnu a nechte ji běžet na 250 F (121 C), přidejte do udírny 5-6 bisket, nechte dobu uzení 3 hodiny a pokračujte vkládáním žebra do udírny.
Po 1 hodině znovu zkontrolujte žebra, pokud jsou stále suchá, postříkejte je směsí jablečného moštu a vody, otočte stojan a znovu nastříkejte vodu.
Po 2-3 hodinách zkontrolujte žebro, abyste se ujistili, že má tmavou kůru, abyste se ujistili, že je hotovo. Pokud ano, vytáhněte žebra z kuřáka.
Nakrájejte si žebra a užívejte si!
Recept od: Grod grily