How to Make Smoked No Wrap Ribs

Jak udělat kouř Žádná zabalení žeber



V tomto videu je Gerardo z @GrodGrills třetinou třídílné série žebra. Vypadá to fantasticky a je to velmi odlišný druh žebra, když ho na konci jíte.

Ingredients

9 Kost náhradní žebro

Domácí pomazánka dle vlastního výběru

Preparation

Papírovou utěrkou stáhněte membránu svých žeber a potřete žebro hořčicí.

Pomocí koření a posypte jím celé žebro, otočte žebro a udělejte to samé.

Nechte žebro s kořením 15 minut odležet.

Předehřejte udírnu a nechte ji běžet na 250 F (121 C), přidejte do udírny 5-6 bisket, nechte dobu uzení 3 hodiny a pokračujte vkládáním žebra do udírny.

Po 1 hodině znovu zkontrolujte žebra, pokud jsou stále suchá, postříkejte je směsí jablečného moštu a vody, otočte stojan a znovu nastříkejte vodu.

Po 2-3 hodinách zkontrolujte žebro, abyste se ujistili, že má tmavou kůru, abyste se ujistili, že je hotovo. Pokud ano, vytáhněte žebra z kuřáka.

Nakrájejte si žebra a užívejte si!

Recept od: Grod grily