How to Smoke Pull Pork Sandwiches

Jak kouřit Vytáhněte vepřové sendviče



Udělal jsem několik zabijáků uzených tažených vepřových sendvičů s kořeněnou zálibou a smažené okurky na mém novém kuřákovém modelu Bradley P10, stejně jako ten nový, který rozdáváme. Pokud se chcete dozvědět více o ovládání kouře odděleně od tepla, podívejte se prosím na Bradleyho web.

Ingredients

 Vepřová rub:

½ šálku hrubé soli

1 ČL černého pepře

½ šálku mletého nebo granulovaného česneku

6 lžic mleté nebo granulované cibule

½ šálku uzené papriky

½ šálku hnědého cukru

2 polévková lžíce čerstvě nasekaný tymián nebo 2 lžičky sušeného

½ lžičky mletého muškátového oříšku

Trhané vepřové maso:

1 (4 až 6 liber) Boston Butt (použil jsem 7 liber a trvalo mi to 10 ½ hodiny)

1 šálek hořčice

1 šálek vepřového masa (viz recept níže)

¼ šálku hnědého cukru

1 šálek jablečné šťávy

Preparation

Vepřová rub:

Smíchejte všechny ingredience dohromady ve středně velké misce. Pokud používáte čerstvě nasekaný česnek, použijte ho do 4 dnů. S granulovaným česnekem skladujte v uzavřené nádobě až měsíc.

Trhané vepřové maso:

Předehřejte udírnu na 225ºF (107°C).

Maso potřeme hořčicí.

Smíchejte vepřové maso s hnědým cukrem. Poté směsí maso bohatě potřete a celé potřete.

Vložte vepřové maso do udírny a vařte 4 hodiny.

Vyjměte vepřové maso, postříkejte jablečnou šťávou a pevně zabalte do řeznického papíru. Kouřte další 2 hodiny, nebo dokud vnitřní teplota nedosáhne 195 °CºF (90.5°C).

Nechte vepřové maso hodinu odpočinout a poté ho nakrájejte.

Spárovat s:

Podávejte toto vepřové maso s vaší oblíbenou omáčkou a mějte ty kaiserovy buchty opečené a hotové. Tip pro profesionály: tento sendvič je úžasný, když na něj dáte lžičkou uzený sýr Mac N Cheese.

Poznejte své ingredience:

Boston butt je kus vepřového masa, který pochází z horní části plece z přední nohy. Někdy se prodává s kostí, ale já preferuji vykostěný zadek.

Recept od: Marc je na grilu