Jak kouřit Vytáhněte vepřové sendviče
Udělal jsem několik zabijáků uzených tažených vepřových sendvičů s kořeněnou zálibou a smažené okurky na mém novém kuřákovém modelu Bradley P10, stejně jako ten nový, který rozdáváme. Pokud se chcete dozvědět více o ovládání kouře odděleně od tepla, podívejte se prosím na Bradleyho web.
Ingredients
Vepřová rub:
½ šálku hrubé soli
1 ČL černého pepře
½ šálku mletého nebo granulovaného česneku
6 lžic mleté nebo granulované cibule
½ šálku uzené papriky
½ šálku hnědého cukru
2 polévková lžíce čerstvě nasekaný tymián nebo 2 lžičky sušeného
½ lžičky mletého muškátového oříšku
Trhané vepřové maso:
1 (4 až 6 liber) Boston Butt (použil jsem 7 liber a trvalo mi to 10 ½ hodiny)
1 šálek hořčice
1 šálek vepřového masa (viz recept níže)
¼ šálku hnědého cukru
1 šálek jablečné šťávy
Preparation
Vepřová rub:
Smíchejte všechny ingredience dohromady ve středně velké misce. Pokud používáte čerstvě nasekaný česnek, použijte ho do 4 dnů. S granulovaným česnekem skladujte v uzavřené nádobě až měsíc.
Trhané vepřové maso:
Předehřejte udírnu na 225ºF (107°C).
Maso potřeme hořčicí.
Smíchejte vepřové maso s hnědým cukrem. Poté směsí maso bohatě potřete a celé potřete.
Vložte vepřové maso do udírny a vařte 4 hodiny.
Vyjměte vepřové maso, postříkejte jablečnou šťávou a pevně zabalte do řeznického papíru. Kouřte další 2 hodiny, nebo dokud vnitřní teplota nedosáhne 195 °CºF (90.5°C).
Nechte vepřové maso hodinu odpočinout a poté ho nakrájejte.
Spárovat s:
Podávejte toto vepřové maso s vaší oblíbenou omáčkou a mějte ty kaiserovy buchty opečené a hotové. Tip pro profesionály: tento sendvič je úžasný, když na něj dáte lžičkou uzený sýr Mac N Cheese.
Poznejte své ingredience:
Boston butt je kus vepřového masa, který pochází z horní části plece z přední nohy. Někdy se prodává s kostí, ale já preferuji vykostěný zadek.
Recept od: Marc je na grilu