How to Smoke 3-2-1 Ribs

Jak kouřit 3-2-1 Žebra



V tomto videu je Gerardo z @GrodGrills první ze třídílného žebra. První video je o kouření 3-2-1 žebra.

Ingredients

Vepřová žebra

Hořčice

Směs hnědého cukru, česneku, pepře, soli a papriky

Zadní vrátka party rub

Na dochucení:

hnědý cukr

Máslo

Miláček

Hnědý cukr, česnek, pepř, sůl a směs papriky

Poleva na žebra a barbecue omáčka

Preparation

Papírovou utěrkou stáhněte membránu svých žeber a potřete žebro hořčicí.

Pomocí koření a posypte jím celé žebro, otočte žebro a udělejte to samé.

Nechte žebro s kořením 15 minut odležet.

Předehřejte udírnu a nechte ji běžet na 250 F (121 C), přidejte do udírny 5-6 bisket, nechte dobu uzení 3 hodiny a pokračujte vkládáním žebra do udírny.

Po 1 hodině znovu zkontrolujte žebra, pokud jsou stále suchá, postříkejte je vodou a otočte stojanem a znovu nastříkejte vodu.

Po 3 hodinách vyndejte žebra a na alobal posypte hnědým cukrem, na hnědý cukr dejte plátky nesoleného másla, na hnědý cukr a máslo pokapejte med, přidejte stejnou kořenící směs, jako jste použili, vložte žebírkovou kost -stranou nahoru a dvojitě zabalte žebro do hliníkové fólie.

Žebro s hliníkem vložíme zpět na rošt a udíme další 2 hodiny.

Po dvou hodinách žebra vyndejte a omáčejte je žebrovou polevou a BBQ omáčkou.

Vložte žebro do udírny na další hodinu, jakmile bude hotové, vyndejte ho a užívejte si!

Recept od: Grod grily

Hunter's
 Směs

Hunters Blend Biquettes pro Bradley Smoker

Rozmarýn, tymián a černý pepř s naším párem bisket z javorového dřeva se zvěřinou, drůbeží, rybami, jehněčím, hovězím masem a zeleninou.

Shop Now