Jak kouřit 3-2-1 Žebra
V tomto videu je Gerardo z @GrodGrills první ze třídílného žebra. První video je o kouření 3-2-1 žebra.
Ingredients
Vepřová žebra
Hořčice
Směs hnědého cukru, česneku, pepře, soli a papriky
Zadní vrátka party rub
Na dochucení:
hnědý cukr
Máslo
Miláček
Hnědý cukr, česnek, pepř, sůl a směs papriky
Poleva na žebra a barbecue omáčka
Preparation
Papírovou utěrkou stáhněte membránu svých žeber a potřete žebro hořčicí.
Pomocí koření a posypte jím celé žebro, otočte žebro a udělejte to samé.
Nechte žebro s kořením 15 minut odležet.
Předehřejte udírnu a nechte ji běžet na 250 F (121 C), přidejte do udírny 5-6 bisket, nechte dobu uzení 3 hodiny a pokračujte vkládáním žebra do udírny.
Po 1 hodině znovu zkontrolujte žebra, pokud jsou stále suchá, postříkejte je vodou a otočte stojanem a znovu nastříkejte vodu.
Po 3 hodinách vyndejte žebra a na alobal posypte hnědým cukrem, na hnědý cukr dejte plátky nesoleného másla, na hnědý cukr a máslo pokapejte med, přidejte stejnou kořenící směs, jako jste použili, vložte žebírkovou kost -stranou nahoru a dvojitě zabalte žebro do hliníkové fólie.
Žebro s hliníkem vložíme zpět na rošt a udíme další 2 hodiny.
Po dvou hodinách žebra vyndejte a omáčejte je žebrovou polevou a BBQ omáčkou.
Vložte žebro do udírny na další hodinu, jakmile bude hotové, vyndejte ho a užívejte si!
Recept od: Grod grily
Hunter's
Směs
Rozmarýn, tymián a černý pepř s naším párem bisket z javorového dřeva se zvěřinou, drůbeží, rybami, jehněčím, hovězím masem a zeleninou.
Shop Now