Herní den kouřil Slaninový sendvič Recept od čtenáře Teda
Dopřejte si s tímto lahodným uzeným receptem pečenou pečenou pečenou hrudkou. Marinádová pasta, vyrobená z česneku, omáčky Worcestershire a černý pepř, do masa vloží do masa pro bohatou chuť, zatímco rozmarýn a extra tuk zajišťují, že hlavní žebro zůstává šťavnaté a něžné během 5-6 hodin kouření.
Ingredients
Uzená slanina:
Při nákupu vepřového bůčku navštivte místního řezníka. Ideální je koupit si celé břicho (ne příliš velké, ale takové, které váží přibližně 10 liber). Na každých 5 kilo masa použijete 3 polévkové lžíce Cure. Ujistěte se, že postupujete podle pokynů v balení, jak přípravek Cure používat. Nepoužívejte více Cure, než je nutné. Je důležité zvážit maso a určit, kolik Cure budete potřebovat.
10 liber syrového vepřového bůčku, kůra na 6 lžících Bradley Smoker Honey Cure
3 šálky čerstvých nebo mražených brusinek
½ šálku zázvorového piva
1 šálek Red Stag (bourbon s černými třešněmi od Jima Beama)
1 hrnek malinového džemu
Game Day Big Bacon Sandwich:
2 libry uzené slaniny, nekrájené (recept výše)
Košer sůl a čerstvě mletý černý pepř podle chuti 1 šálek rezervované směsi brusinek a malin (z receptu výše)
¼ šálku majonézy
1 PL celozrnné hořčice
Splash of Red Stag (bourbon s černými třešněmi od Jima Beama)
1 šálek nastrouhaného sýra čedar napuštěného whisky (Poznámka: Pokud nemůžete najít takový ochucený sýr, nahraďte ho svým oblíbeným bílým sýrem čedar nebo jiným sýrem. Ať už se vaše nervy roztáčí!)
1 čerstvá bageta
2 šálky dětské rukoly
Uzená slanina:
Teplota kuřáka: 140ºF
Příchuť bisquette: sud whisky nebo javor nebo bílý ořech
Doba kouření: 6 až 8 hodin
1 Ponorný tyčový mixér
4 stojany Bradley Smoker
1 Teploměrová sonda
Game Day Big Bacon Sandwich:
Teplota kuřáka: 235ºF
Příchuť bisquette: sud whisky nebo javor nebo bílý ořech
Doba kouření: 3 až 4 hodiny
Preparation
Uzená slanina:
Na každých 5 kilo masa použijete 3 polévkové lžíce Cure. Ujistěte se, že postupujete podle pokynů v balení, jak přípravek Cure používat. Nepoužívejte více Cure, než je nutné. Je důležité zvážit maso a určit, kolik Cure budete potřebovat.
Zvažte maso, abyste získali celkovou hmotnost. Potom ostrým nožem nakrájejte bůček na 4 stejně velké kousky. Podle pokynů na obalu medové kúry Bradley Smoker Honey Cure potřete kousky bůčku z obou stran kúrou. Dát stranou.
Vytvrzování:
V misce nebo džbánu smíchejte mražené brusinky, zázvorové pivo, bourbon Red Stag a malinový džem. Pomocí tyčového mixéru rozmixujte do hladka. Nalijte přibližně jeden šálek směsi, přikryjte a chlaďte, rezervujte si pro použití na vašem Game Day Big Bacon Sandwich (recept níže).
Nalijte zbývající brusinkovou směs na kousky vepřového bůčku a ujistěte se, že jsou pokryty všechny strany. Ochucené kousky bůčku položte do rovnoměrné vrstvy a dejte na 4–5 dní do lednice (v závislosti na tloušťce kousků bůčku), přičemž kousky každý den otočte pro rovnoměrné vytvrzení.
Poznámka: Brusinkovou směs není nutné dávat na stranu kůry, protože na té straně opravdu tak dobře nepronikne.
Vyjměte kousky vepřového bůčku z lednice a opláchněte pod studenou vodou. Osušte papírovými utěrkami a vraťte do lednice, odkryté, nechte je schnout na vzduchu po dobu 4-6 hodin.
Nastavte svůj Bradley Smoker podle pokynů výrobce a nastavte teplotu kuřáka na 140 °F.
Umístěte jeden kus vepřového bůčku na každý rošt a vložte jej do udírny. Vložte teploměrovou sondu a nastavte ji na vnitřní teplotu 150ºF.
Kousky vepřového bůčku uďte přibližně 6–8 hodin. Vyjměte z udírny a nechte vychladnout. Máte-li vakuový svařovací stroj, uzavřete každý kus vepřového bůčku a zmrazte jej až na jeden rok. Když chcete chutnou slaninu, vyjměte kousek z mrazáku, nechte rozmrazit a připravte si ji podle potřeby.
Dělá asi 10 liber slaniny.
Game Day Big Bacon Sandwich:
Nastavte udírnu Bradley Smoker podle pokynů výrobce a nastavte teplotu udírny na 235ºF.
Ostrým nožem odstraňte z Uzené slaniny kůru. Vyhoďte kůru. Špičkou nože narýhujte tukový uzávěr do kosočtvercového vzoru a zařízněte do něj asi ¼ palce hluboko. Dochuťte solí a čerstvě mletým černým pepřem.
Umístěte kus vepřového bůčku na rošt a vložte do horké udírny. Uďte přibližně 3–4 hodiny, nebo dokud slanina nezíská zlatohnědou barvu a rýhovaná tuková čepice křupavá. Vyjměte z udírny a na slaninu rozprostřete několik lžic odložené směsi brusinek/malin. Vraťte se do udírny asi na hodinu.
V malé misce smíchejte majonézu, hořčici a kapku bourbonu Red Stag. Dát stranou. Ohřejte bagetu a rozkrojte podélně napůl. Majonézovou směs rozetřeme po spodní polovině bagety. Navrch posypte strouhaným sýrem. Přidejte rukolu a dochuťte solí a pepřem. Na řeznou stranu horní strany bagety potřete několik lžic brusinkové/malinové směsi. Slaninu vyjmeme z udírny a nakrájíme na tenké plátky. Plátky položte na ochucenou rukolu. Sendvič uzavřete a nakrájejte na 4 stejné části.
Whisky
Dub
Speciálně vytvořeno, aby dodalo každému pokrmu výraznou chuť. Dobře se kombinuje s červeným masem, vepřovým masem, rybami (zejména lososem) a těžkou zvěřinou.
Shop Now