Coppa Curing Recipe

Coppa Léčba receptu



Existuje mnoho způsobů, jak vyrobit COPPA s celým svalem nebo krychlou, aka Capicola. Připravil jsem tento recept COPPA vytvrzování z 9,9 lb zadku, který jsem měl v lednici. Vyřízl jsem svalové maso z opačné strany čepele. Bylo to téměř 5 liber, ale po oříznutí jsem skončil s 4,8 liber. Zde jsou ingredience, které používám a rozhodně vážím gramy.

Ingredients

Asi 5 liber svalového masa.

Abych to vyléčil, použil jsem Cure #2.

POUŽITÍ LÉKU #2. Pokud nevíte, jak tato léčba funguje, přečtěte si ji.

Zvažte v gramech.

Preparation

Smíchejte vše mleté. (Zkuste si polovinu uložit na později)

Směs kúry/koření velmi dobře natřete na maso a dostaňte se do všech otevřených prostor.

Pořádně zabalte a snažte se vytlačit co nejvíce vzduchu.

Takto vydrží v lednici 9-10 dní. Ujistěte se, že to otočíte každý den.

Zbytek kúry můžete použít po prvních 9-10 dnech a dát zpět do lednice na dalších 9 dní.

Poté maso opláchněte a osušte na vzduchu po dobu 3-4 hodin. Zatímco zasychá, můžete si před nacpáním udělat horký nebo sladký rub.

Normálně se používají hovězí zátky, ale mám nějaké velké střívka o průměru 90-100 mm, která použiji. Nebo nějaká střívka vyložená proteinem. Také forma 600 je volitelná.

Po 9 dnech coppa dobře opláchněte, osušte a nechte hodinu schnout na vzduchu, než půjdete do suchého vaku.