UK Smoked Back Bacon Recipe

UK kouřil Zpět slanina Recept



Toto je recept, který nazývám uk Smoked Back Bacon, protože Back Bacon má tendenci být naším oblíbeným ve Velké Británii. Samozřejmě máme jiné řezy, jako je Streaky. Vyrábím to už několik let, jemně vyladit recept. V důsledku toho si myslím, že jsem dostal to, co se pro mě zdá být definitivní. Můžete změnit lék tak, aby vyhovoval výběru personálu. Přestože s tím získávám dobré konzistentní výsledky, věřím, že tento recept je pravděpodobně pro uživatele britského Bradleyho pravděpodobně zajímavý. Každopádně takto připravím kouřené slaninu.

Ingredients

Vepřová panenka

Navrhuji, abyste se zeptali místního řezníka a řekli mu, co děláte.

Naopak supermarkety mají k dispozici naprosto dostačující vepřový bok.

Ideální váha je vepřová panenka kolem 5 lb / 2,5 kg.

Laycock's Sweet Dry Cure (UK dodavatel: Weschenfelders)

Preparation

Maso ořízněte a zbavte kůže a nechte několik milimetrů tlustého tuku.

Opláchněte ve studené vodě a poté důkladně osušte papírovou utěrkou.

Zvažte vepřovou panenku a poté odvažte Laycock's Sweet Dry Cure v poměru 7,3 %. (např. 2,5 kg / 2500 gramů vepřové panenky vyžaduje 183 gramů kúry)

Kúru důkladně vetřete do masa, aby bylo zajištěno úplné pokrytí. Většina jde na masovou stranu s menším množstvím na tučnou (cca 75:25 poměr)
Vložte vepřovou panenku s tukem dolů do potravinářské plastové uzavřené nádoby a poté ji vložte do lednice pod úhlem, aby tekutina mohla odtéct.

Vepřový bok sušte 5 – 7 dní, čím déle slaninu sušíte.

Každých pár dní slijte tekutinu a zlikvidujte.

Po 5 – 7 dnech maso důkladně omyjte v několika výměnách studené vody, poté nechte v čerstvé studené vodě namočit asi 30 minut. Důkladně osušte.

Studený kouř v Bradley Smoker s použitím dubových bisket po dobu 4 hodin.

Pevně zabalte do potravinářské fólie a dejte do chladničky alespoň na 24 hodin, aby se maso po nasolení a uzení usadilo.

Nakrájejte podle požadavků, doporučujte tloušťku přibližně 3 – 4 mm.

Vakuové těsnění na přibližně půl tuctu nástavců na balení.

Vakuově utěsněte konce strusky, jsou skvělé do polévek, omelet a dalších jídel.

Uzavřené balíčky slaniny lze uchovávat až 4 – 6 týdnů. Původní maso však musí být špičkové kvality, čerstvé a hygienicky upravené, aby při vakuovém balení dosáhlo optimální trvanlivosti. Všechny potraviny podléhající rychlé zkáze musí být chlazeny.

Před jídlem vařte.

Balíčky mohou být zmrazeny v nepravděpodobném případě, že nebudou snědeny během několika týdnů!

Dub
 Dřevo

Dubové biskety pro kuřáky Bradley

Nejuniverzálnějším dřevem ze všech je dub. Výborně se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu a zvěřině.

Shop Now