Bradley Smoked Pork Tenderloin

Bradley Uzená vepřová svíčková

Sandra Tate

Kessler jsem vždy miloval a myslel jsem si, že je čas vyzkoušet svou vlastní verzi. Vepřová svíčková je štíhlé a něžné řez masa, zaslouží si sladký lék a pomalé, jemné a horké kouření.

Ingredients

(Podává 2)

na tenké plátky nakrájená uzená panenka

1 zralé hovězí rajče

hrst raketových listů

4 plátky kváskového chleba

1 lžička dijonské hořčice

1 lžíce majonézy

sůl pepř

Preparation

Vezměte celou vepřovou panenku (asi 500 g). Smíchejte 15 g soli s 15 g cukru demerara a dobře vetřete do povrchu masa.

Pevně zabalte do potravinářské fólie a nechte asi 48 hodin v lednici.

Vyjměte, krátce opláchněte a osušte.

Způsob kouření:

Nastavte Bradley Smoker na 40 °C a naplňte stoh bisketami z jablečného dřeva. Uďte na mřížce s odkapávací miskou pod ní po dobu 1 hodiny, poté zvyšte teplotu na 80 °C a pokračujte v uzení, dokud vnitřní teplota panenky nedosáhne 75 °C.

Nechte vychladnout a před krájením zabalte a vychlaďte.

Smíchejte hořčici a majonézu.

Rajčata nakrájíme na velmi tenké plátky a dochutíme solí a pepřem.

Uzenou panenku nakrájejte diagonálně na oplatkové tenké plátky, které bohatě naplní dva sendviče a zbytek si nechte na později.

Kvásek, máslo zlehka opečte a naplňte vydatným množstvím uzených plátků uzeného vepřového masa a rajčat, rukolovými listy a hořčičnou majonézou.

Podáváme s listy salátu.

Jablko
 Dřevo

Jablečné biskety pro kuřáky Bradley

Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.

Shop Now