Bradley Smoked Italian Sausage, Spinach and Fresh Tomato with Pasta

Bradley Uzená italská klobása , Špenát a čerstvé rajče s těstovinami

Sandra Tate

Pro naprostou jednoduchost a maximální chuť je obtížné porazit.

Ingredients

(Podává 4)

6-8 Bradley uzil italské klobásy

500 g sušených nebo čerstvých těstovin (zde na obrázku s fusillini)

2 lžíce olivového oleje

4 střední, zralá, čerstvá rajčata – nakrájená na velké kostky

150 g mladých listů špenátu, hobliny parmazánu k podávání, sůl a pepř

Preparation

Většina velkých supermarketů nabízí ve svých sortimentech klobásy na „italský způsob“ – to znamená, že je okořenili česnekem, fenyklovým semínkem a špetkou chilli – a jsou také vesele dobré. Tak jsem jim dal také nějakou přidanou chuť Bradley Smoker. 

*Tento recept je vhodný pro začátečníky

Klobásy nejsou nijak tepelně zpracované, pouze uzené za tepla.

Nastavte skříň Bradley Smoker na 100 °C a přidejte do stohu asi deset dubových bisket.

Čerstvé klobásy umístěte na rošty (já jsem uzil dva stojany párků a některé uložil do mrazáku) a ujistěte se, že jsou dobře rozmístěné a nedotýkají se (to umožní volný pohyb kouře do všech oblastí).

Udit po dobu 2-3 hodin, podle toho, jak silnou chuť kouře chcete, a zkontrolujte, zda máte teplotu jádra 68 °C nebo více.

Vnější strana klobásy se kouřem stává nádherně červenou/oranžovou.

Vyjměte, nechte vychladnout a chlaďte, dokud nebude potřeba. Pamatujte, že nemají lék, takže byste je měli sníst do několika dnů (nebo je zmrazit). Nakrájejte na tenké sendviče, pokud je chcete používat studené, nebo je nakrájejte na kousky pro následující chutnou večeři.

Metoda:

Uzené klobásy nakrájíme na kousky a spolu s olivovým olejem přidáme do velké pánve, pár minut zprudka opékáme a poté přidáme na kostičky nakrájené rajče.

Snižte teplotu a vařte další 3 minuty, poté zvyšte teplotu, přidejte špenát a trochu koření a vařte 1–2 minuty, nebo dokud špenát nezvadne.

Sundejte z plotny a udržujte v teple.

Přiveďte k varu velký hrnec vody, přidejte lžíci soli a těstoviny.

Uvařte podle návodu na obalu, sceďte a rozdělte do nahřátých misek na těstoviny.

Rozdělte teplou klobásu, rajče a špenát mezi misky a přidejte dobře mletý černý pepř a pár hoblin parmazánu.

Ihned podávejte.

Dub
 Dřevo

Dubové biskety pro kuřáky Bradley

Nejuniverzálnějším dřevem ze všech je dub. Výborně se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu a zvěřině.

Shop Now