3-2-1 žebra jak-jak vařit BBQ vepřová zadní žebra
Dopřejte si ústní zalévání dobra těchto pádových bbq zadních žeber! S dokonale vyváženým třením košerové soli, černého pepře a papriky jsou tato žebra pomalu ukažena po dobu 7 hodin, upevněna omáčkou BBQ a poté znovu kouřila po dobu další hodiny pro chuť, která je jednoduše neodolatelná.
Ingredients
2 Zadní žebra
Hliníková fólie
BBQ omáčka
Pro mazání:
⅓ Kosherská sůl
⅓ Hrubý černý pepř
⅓ Paprika
Preparation
Přejděte k úzkému konci žeber, uchopte membránu papírovou utěrkou a vytáhněte ji.
Nasypte hodně tření na obě zadní žebra, ujistěte se, že si vmasírujete tření do zadních žeber.
Položte žebra na stojan a vložte je do udírny. Nastavte dobu vaření na 225ºF (107ºC), vařte 7 hodin, udělejte 3 hodiny a přidejte 9 bílých sušenek.
Zatímco se žebra udí, vytáhněte dvě vrstvy hliníkové fólie na žebra (2 hliníkové fólie na žebro).
Jakmile jsou žebra uzena po dobu 1 hodiny, vytáhněte je, zatímco kuřák stále běží. Vložte žebra do dvojité hliníkové fólie a vložte je do udírny na další 1 hodinu udit.
Jakmile se udí další 1 hodinu, vyndejte je, vyjměte žebra z hliníkové fólie a přidejte svou bbq omáčku.
Opatrně vyndejte BBQ žebra a položte je na mřížku a kuřte je další 1 hodinu.
Vyndejte žebra ze stojanu a položte je na talíř a užívejte si!
Recept od: Kouření s Joem
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now