Uzený Sýr Mac n
Po získání tolik požadavků jsem chtěl udělat recept na sýr Mac n. Tento recept je skvělý pro jakékoli shromáždění, kde musíte krmit více lidí. Kouř přidává skvělou chuť, kterou s žádným jiným sýrem Mac N nedostanete. Tento recept jsem udělal několikrát pro rodinu, přátele a spolupracovníky bez stížností. S každým kousnutím získáte náznaky krémového sýra, máslového a kouřového náznaků. Pro tento recept jsem použil svého kuřáka Bradleyho P10, abych získal dokonalou kouřovou chuť.
Ingredients
1 lb (1/2 krabice) makarony na loktech (Tento recept nasytí asi 6–8 lidí)
1/2 šálku těžké smetany ke šlehání
1/2 tyčinkového másla
2 polévkové lžíce. Mouka
2 šálky plnotučného mléka
1 lžička česnekového prášku
1 lžička cibulového prášku
1/2 bloku smetanového sýra (tento blok nakrájejte na kostky)
2 šálky sýra Cheddar
1 šálek sýra Velveeta
Preparation
Doba kouření: 1 hodina
Doba vaření: 1 hodina
Nastavení teploty: 226 stupňů F (107,8 C)
Příchuť bisquettes: Mesquite
Ve velkém hrnci dejte vařit 6 hrnků vody, přečtěte si návod podle obalu.
Ve velké pánvi rozpustíme 1/2 tyčinky másla (pomocí metly) a přidáme mouku.
Za stálého šlehání přilévejte mléko, česnekový prášek, cibulový prášek a smetanový sýr.
Přidejte sýr Cheddar (Jak se sýr začne rozpouštět a sýrová omáčka zhoustne, přidejte hustou smetanu ke šlehání).
Sceďte těstoviny a ve velkém hrnci smíchejte nudle se sýrovou omáčkou.
Nakrájejte sýr Velveeta na kostky a roztavte v mikrovlnné troubě podle směru.
Do velkého hrnce přidejte sýr Velveeta a promíchejte. Pokud je směs příliš hustá, přidejte mléko a zvyšte teplotu. Dávejte pozor, aby směs nebyla příliš horká.
Umístěte do udírny na 60 minut při teplotě 226 stupňů F (107,8 °C). Po 30 minutách zamíchejte, aby měl Mac N Cheese rovnoměrnou kouřovou chuť.
Po 60 minutách vytáhněte z udírny a podávejte!
Mesquite
Dřevo
Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.
Shop Now