Uzený Čedar
Podávejte jako předkrm s vaším oblíbeným vínem, po večeři s přístavem nebo s jablečným koláčem a zmrzlinou na dezert.
A pokud dáváte přednost mírnějšímu kouřové chuti, zkuste biskuttety cherry.
Ingredients
Cihla ze sýra čedar, přednost se dává starému nebo vyzrálému sýru čedar.
Můžete však nahradit sýr Gouda nebo Fontina pro změnu chuti a textury.
Preparation
Umístěte sýr na stojany a vložte jej do Bradley Smoker.
Způsob kouření:
Použijte jemnou kouřovou příchuť, jako jsou sušenky s příchutí Apple.
Otevřete klapku dokořán a pomocí generátoru kouře se ujistěte, že teplota nepřekročí 40 °C (100 °F), jinak se sýr roztaví.
Otevřete dvířka Bradley Smoker, abyste opět snížili teplotu.
Kouřte přibližně 40 až 60 minut.
Jablko
Dřevo
Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.
Shop Now