Uzený Prosciutto Brie Recept na sýr
Dopřejte si neodolatelné kombinaci smetanového sýra brie zabaleného do slané prosciutto, prosknuté broskvovým jalapenem a posypaný suchým třením zabijáka medu. Kouřte to k dokonalosti v kuřáku Bradley a slouží vedle sortimentu čipů, sušenek a chleba pro opravdu nádherný kulinářský zážitek. Volitelné: Doplňte jej s kandovanými plátky jalapeno pro další výbuch chuti.
Ingredients
1 (14) oz kolečko sýra Brie
2 balíčky plátky prosciutta
Broskvová jalapeno Rib Glaze (Kos'Mos BBQ)
Honey Killer Bee Dry Rub (Kos'Mos BBQ)
Kandované plátky jalapeno (volitelné občerstvení šestého dne)
Použité vybavení:
P10 Bradley Smoker
Skládací stůl Bradley Smoker
Nepřilnavé silikonové podložky Bradley Smoker
Nástroje Bradley Smoker
Thermoworks Timestick Trio
Thermoworks Thermapen One
Nastavení kuřáka Bradley:
Doba vaření: 45 minut
Teplota: 300ºF
Dřevo: pivo
Doba kouření: 45 minut
Preparation
Nastavte Bradley Smoker na výše uvedená nastavení.
Sýr Brie rozbalte a dejte stranou. Pomocí plátků prosciutta zakryjte celé kolečko a ujistěte se, že na sýru nejsou žádná otevřená místa.
Pomocí broskvové jalapeno polevy nalijte na vnější stranu prosciutta. Pomocí štětce natřete celé kolečko touto polevou.
Vezměte suchou třísku a rozetřete po celé polevě tak, aby žádná glazura nezůstala nepokrytá.
Umístěte do udírny Bradley Smoker a kouřte 45 minut při 300 °CºF (148.9°C).
Vyjměte z udírny a položte na prkénko. Tip: Ať už se rozhodnete pro rozkrojení tohoto sýra kdekoli, mějte na paměti, že sýr bude vytékat všude.
Pokud chcete vršek tohoto sýra ozdobit kandovanými plátky Jalapeno, nebudete litovat!
Podávejte s různými druhy chipsů, sušenek a chleba. Užívat si!
Recept od: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa
Pivo
Dřevo
Pivní biskety pro chmelové uzené pokrmy. Ideální k hovězímu masu, kuřecímu masu, žebírkám nebo klobáse.
Shop Now