Uzený čedar a jalapeño Shortheread Cookies
Původní recept na krátký chléb obvykle žádá pouze o čtyři ingredience, máslo, cukr, vanilkový extrakt a mouku. Tajemství výroby lahodného chlebu je používání vysoce kvalitního másla. Jakmile s tím začnete, variace jsou nekonečné. Vyzkoušejte tento jednoduchý, pikantní, 5-incientní recept na sušenky s uzeným čedarem nebo jakýmkoli jiným uzeným sýrem. Je to šupinaté, máslové a kýčovité, s kousnutím! Pro jinou pikantní brodičku vyzkoušejte místo jalapeño červené chilli vločky nebo jiné chilli nebo papriky.
Ingredients
1 šálek másla
½ šálku cukru
2½ šálků mouky
1 šálek uzeného sýra čedar, nastrouhaný
½ šálku papričky jalapeño, zbavené semínek a nasekané
Preparation
Elektrickým šlehačem ušlehejte máslo a cukr do hladka.
Pomalu vmíchejte mouku, dokud se úplně nespojí a nebude mít rovnoměrnou konzistenci.
Vmícháme uzený sýr čedar a mletou papričku jalapeňo.
Těsto na sušenky rozdělte na třetiny. Každou část vyválejte do 8palcového polena. Poleny dejte na 2 hodiny do lednice.
Předehřejte troubu na 350 F.
Každé poleno nakrájejte na ½ palcové plátky sušenek, jak je vidět na fotografii výše. Měli byste získat asi 16 plátků na poleno. Sušenky položte na plech vyložený pečicím papírem.
Pečeme v troubě 12 minut. Ochlaďte na mřížce.
Podle Steve Clyka
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now