Smoked Cheddar Cookie on cutting board

Uzený čedar a jalapeño Shortheread Cookies



Původní recept na krátký chléb obvykle žádá pouze o čtyři ingredience, máslo, cukr, vanilkový extrakt a mouku. Tajemství výroby lahodného chlebu je používání vysoce kvalitního másla. Jakmile s tím začnete, variace jsou nekonečné. Vyzkoušejte tento jednoduchý, pikantní, 5-incientní recept na sušenky s uzeným čedarem nebo jakýmkoli jiným uzeným sýrem. Je to šupinaté, máslové a kýčovité, s kousnutím! Pro jinou pikantní brodičku vyzkoušejte místo jalapeño červené chilli vločky nebo jiné chilli nebo papriky.

Ingredients

1 šálek másla

½ šálku cukru

2½ šálků mouky

1 šálek uzeného sýra čedar, nastrouhaný

½ šálku papričky jalapeño, zbavené semínek a nasekané

Preparation

Elektrickým šlehačem ušlehejte máslo a cukr do hladka.

Pomalu vmíchejte mouku, dokud se úplně nespojí a nebude mít rovnoměrnou konzistenci.

Vmícháme uzený sýr čedar a mletou papričku jalapeňo.

Těsto na sušenky rozdělte na třetiny. Každou část vyválejte do 8palcového polena. Poleny dejte na 2 hodiny do lednice.

Předehřejte troubu na 350 F.

Každé poleno nakrájejte na ½ palcové plátky sušenek, jak je vidět na fotografii výše. Měli byste získat asi 16 plátků na poleno. Sušenky položte na plech vyložený pečicím papírem.

Pečeme v troubě 12 minut. Ochlaďte na mřížce.

Podle Steve Clyka

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now