Uzený Gouda & Sage Risotto
Chcete -li připravit tento uzený recept na rizoto Gouda a Sage, začněte kouřením sýra. Kouřte gouda po dobu 1-2 hodin, v závislosti na stupni kouření, pro který jdete (kouř více, než potřebujete pro tento recept, budete chtít okusovat, když vaříte!)
Ingredients
100 g Goudy
200 g rýže Arborio
½ středně velké cibule, nakrájené
4 stroužky česneku, nasekané
1 lžíce olivového oleje
2 lžíce másla
175 ml suchého bílého vína
500 ml - 750 ml zeleninového vývaru
6-10 listů šalvěje, nakrájených
Sůl pepř
Preparation
Nastavte adaptér pro studený kuřák a zajistěte, aby teplota skříně zůstala pod 100 °F
Udit Goudu po dobu 1-2 hodin, v závislosti na stupni kouřivosti, na kterou se chystáte (uřte více, než potřebujete pro tento recept, budete ji chtít okusovat při vaření!)
Zeleninový vývar ohřejte v malém hrnci a udržujte teplý
V mělké a široké pánvi/hrnci rozehřejte olivový olej
Přidejte cibuli a česnek a za stálého míchání restujte na středním plameni do průhlednosti (od této chvíle byste měli neustále míchat)
Přidejte rýži na pánev, dokud se rýže také nestane mírně průsvitnou
Zalijeme vínem a necháme odpařit
Snižte teplotu a přidávejte naběračky vývaru, dokud není rýže zcela uvařená, měkká a krémová
Rizoto dokončete vmícháním másla a nastrouhané uzené goudy
Vmícháme lístky šalvěje a dochutíme solí a pepřem podle chuti
Recept od: Lena Clayton
Hunter's
Směs
Rozmarýn, tymián a černý pepř s naším párem bisket z javorového dřeva se zvěřinou, drůbeží, rybami, jehněčím, hovězím masem a zeleninou.
Shop Now