Smoked Gouda & Sage Risotto

Uzený Gouda & Sage Risotto



Chcete -li připravit tento uzený recept na rizoto Gouda a Sage, začněte kouřením sýra. Kouřte gouda po dobu 1-2 hodin, v závislosti na stupni kouření, pro který jdete (kouř více, než potřebujete pro tento recept, budete chtít okusovat, když vaříte!)

Ingredients

100 g Goudy

200 g rýže Arborio

½ středně velké cibule, nakrájené

4 stroužky česneku, nasekané

1 lžíce olivového oleje

2 lžíce másla

175 ml suchého bílého vína

500 ml - 750 ml zeleninového vývaru

6-10 listů šalvěje, nakrájených

Sůl pepř

Preparation

Nastavte adaptér pro studený kuřák a zajistěte, aby teplota skříně zůstala pod 100 °F

Udit Goudu po dobu 1-2 hodin, v závislosti na stupni kouřivosti, na kterou se chystáte (uřte více, než potřebujete pro tento recept, budete ji chtít okusovat při vaření!)

Zeleninový vývar ohřejte v malém hrnci a udržujte teplý

V mělké a široké pánvi/hrnci rozehřejte olivový olej

Přidejte cibuli a česnek a za stálého míchání restujte na středním plameni do průhlednosti (od této chvíle byste měli neustále míchat)

Přidejte rýži na pánev, dokud se rýže také nestane mírně průsvitnou

Zalijeme vínem a necháme odpařit

Snižte teplotu a přidávejte naběračky vývaru, dokud není rýže zcela uvařená, měkká a krémová

Rizoto dokončete vmícháním másla a nastrouhané uzené goudy

Vmícháme lístky šalvěje a dochutíme solí a pepřem podle chuti

Recept od: Lena Clayton

Hunter's
 Směs

Hunters Blend Biquettes pro Bradley Smoker

Rozmarýn, tymián a černý pepř s naším párem bisket z javorového dřeva se zvěřinou, drůbeží, rybami, jehněčím, hovězím masem a zeleninou.

Shop Now