Smoked Cheddar and Ham Grilled Cheese Sandwich

Uzený Cheddar a Ham Sýrový sendvič



Uzený sýr sám o sobě je populární sousto, ale ne mnoho z nich neví, jak jej kombinovat v misce, takže přidává to jen málo navíc k něčemu tak jednoduchému jako grilovaný sendvič. Vyzkoušejte náš uzený recept na grilované sendviče s uzenými cheddar a hmu a každý víkend se ocitnete kouřit nějaký čedar!

Ingredients

2 libry sýra čedar

2 plátky žitného chleba

4 plátky šunky

1/3 šálku strouhaného uzeného sýru čedar

2 lžíce másla, změkl

1 lžíce dijonské hořčice

Preparation

Uzený čedar:

Sýr nakrájejte tak, aby kousky byly asi 2" x 2" x 1"

Pokud je to možné, připojte adaptér pro studený kouř k Bradley Smoker.

Nastavte udírnu tak, aby teplota zůstala pod 90 F, použijte biskety z jablečného nebo třešňového dřeva Bradley.

Umístěte sýr na kouzelnou podložku, která leží na udírně. Udržujte sýr asi 1 palec od sebe.

Sýr udí 1 1/2 – 2 1/2 hodiny. Čím déle se sýr udí, tím hlubší kouřovou chuť bude mít sýr čedar.

Po uzení vložte sýr do sáčků na zip nebo zabalte do plastové fólie. Před konzumací dejte na cca 2 týdny do lednice.

Uzený grilovaný sendvič:

Každý krajíc žitného chleba potřete z jedné strany máslem a z druhé strany potřete dijonskou hořčicí.

Udělejte sendvič se šunkou a sýrem v krajících chleba máslem ven.

Sendvič grilujte na pánvi nebo na pánvi do zlatohněda a sýr nevytéká.

Podávejte horké.

Podle Steve Cylka

Jablko
 Dřevo

Jablečné biskety pro kuřáky Bradley

Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.

Shop Now