Uzený Mandle Recept
Uzené mandle dělají návykovou občerstvení. Skvělý zásah na večírcích, také si uvítají přírůstek jako turistické občerstvení. Jiné ořechy, jako jsou kešu, arašídy, lískové ořechy nebo pekanové ořechy, mohou být také kouřeny, ale ujistěte se, že míchá matice, když kouříte, abyste zaručili rovnoměrně uzený produkt. U uzených ořechů z cukrovaru kořeně porazilo vajíčko bílou s lžičkou vody až do napětí. Po 2 hodinách odstraňte matice z kuřáka a hodte ve vaječném bílém, pak hodte do 250 ml (1 ° C) cukru a 15 ml (1 lžíce) dýňového kořenů. Pokračujte v procesu kouření na poslední hodinu. Pro lepší výsledky používejte dřevo Hickory nebo Mesquite.
Ingredients
1 kg (2 lb) celých mandlí
500 ml (2 c) košer soli
1 až 1½ l (4 až 5 c) teplé vody
Preparation
Ve velké misce smíchejte sůl s teplou vodou, dokud se nerozpustí.
Přidejte mandle a nechte 24 hodin louhovat.
Mandle sceďte a nechte na vzduchu uschnout.
Způsob kouření:
Umístěte jednu vrstvu tenká na udírny.
Mandle rovnoměrně rozprostřete na utěrku.
Umístěte stojany do Bradley Smoker.
Umístěte jeden prázdný stojan vyložený tenkou tkaninou do horní polohy stojanu.
Pomocí bisket s příchutí Hickory udělejte/pražte mandle při teplotě přibližně 90 °C (200 °F) po dobu asi 3 hodin.
Každých deset minut promíchejte ořechy, abyste zajistili rovnoměrnou expozici.
V 1-½ hodiny střídejte pozice stojanu, abyste umožnili rovnoměrné kouření.
Chladit a skladovat ve vzduchotěsných nádobách.
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now