Smoked Citrus Pistachios Recipe

Uzený Citrusové pistácie Recept



Toto je moje oblíbené pistácie. Použijte jakoukoli rozmanitost pistácie, kterou najdete. Čím lepší stupeň a velikost, tím lepší. Pokuste se dostat nesolený a neochvějný. Suché pečení je nejlepší.

Ingredients

Pistácie

Limetkový džus

Čerstvá drcená mořská sůl - hrubá

Druh dřeva:

Javor

Preparation

Doba kouření:

2 hodiny při 150 až 200ºF

Přístup:

Vložte papírový talíř pistácií tolik, abyste je mohli ručně promíchat.

Poté ořechy na talíři pokapejte velkým množstvím limetkové šťávy a ručně promíchejte, aby se všechny ořechy obalily.

Naplňte další papírový talíř čerstvou hrubou mořskou solí.

Pomocí rukou přesuňte ořechy z talíře na šťávu na místo soli a promíchejte rukama.

Jakmile budete spokojeni s rozložením soli, přesuňte matice do trhaného stojanu (trhané stojany fungují nejlépe díky menší velikosti mřížky), pokud ne, použijte síto na běžných stojanech, abyste omezili vypadávání.

Poté vložte ořechy do udírny a začněte kouřit a zvyšovat teplotu (vyzkoušejte to nejprve s nezahřátou udírnou, zvyšte teplotu, abyste ořechy nepřepražili) na vaši cílovou teplotu.

Nechte je 2 dny odležet a pak si užijte.

BTW, tohle funguje skvěle i s mandlemi.

Johnny @ Marylnd (přesněji DelMarVa)

Javor
 Dřevo

Javorové biskety pro kuřáky Bradley

Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.

Shop Now