Uzený Citrusové pistácie Recept
Toto je moje oblíbené pistácie. Použijte jakoukoli rozmanitost pistácie, kterou najdete. Čím lepší stupeň a velikost, tím lepší. Pokuste se dostat nesolený a neochvějný. Suché pečení je nejlepší.
Ingredients
Pistácie
Limetkový džus
Čerstvá drcená mořská sůl - hrubá
Druh dřeva:
Javor
Preparation
Doba kouření:
2 hodiny při 150 až 200ºF
Přístup:
Vložte papírový talíř pistácií tolik, abyste je mohli ručně promíchat.
Poté ořechy na talíři pokapejte velkým množstvím limetkové šťávy a ručně promíchejte, aby se všechny ořechy obalily.
Naplňte další papírový talíř čerstvou hrubou mořskou solí.
Pomocí rukou přesuňte ořechy z talíře na šťávu na místo soli a promíchejte rukama.
Jakmile budete spokojeni s rozložením soli, přesuňte matice do trhaného stojanu (trhané stojany fungují nejlépe díky menší velikosti mřížky), pokud ne, použijte síto na běžných stojanech, abyste omezili vypadávání.
Poté vložte ořechy do udírny a začněte kouřit a zvyšovat teplotu (vyzkoušejte to nejprve s nezahřátou udírnou, zvyšte teplotu, abyste ořechy nepřepražili) na vaši cílovou teplotu.
Nechte je 2 dny odležet a pak si užijte.
BTW, tohle funguje skvěle i s mandlemi.
Johnny @ Marylnd (přesněji DelMarVa)
Javor
Dřevo
Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.
Shop Now