Smoked Chili Pistachios Recipe

Uzený Chili pistácie Recept



Chcete -li zahájit tento uzený recept na chili pistácie, předehřejte kuřáka na 225 ° F (107,2 ° C) a pec v domácnosti na 275 ° F (135 ° C). Můžete zvýšit hnědý cukr a Cayenne podle chuti. Použil jsem pouze jeden puk k kouření je pouhých 20 minut při 225 ° F (107,2 ° C). Použijte biskquette, která se vám líbí a tolik, kolik chcete. A použijte žab na sáčku šunky, nebo se budou držet. Uložte ve vzduchotěsném kanystru nebo na zip zámku.

Ingredients

2 šálky solených vyloupaných pistácií

1,5 lžičky chilli prášek

1,5 lžičky mletého kmínu

1 lžička mletého koriandru

1 lžička papriky

1 lžička hnědého cukru

1,5 PL worcesterské omáčky

1/2 lžičky soli

1/2 lžičky cayenne

1 PL rozpuštěného másla

Preparation

Smíchejte všechny suché ingredience dohromady.

Do větší nádoby dejte pistácie a přidejte omáčku.

Po obalení ořechů omáčkou (To vyžaduje lepkavý hostitel, takže jsem rozpustil 1 polévkovou lžíci másla a přidal k ořechům) Potah dobře.

Nyní začněte přidávat suché. Potřete vším suchým.

Poté přikryjte stojan sáčkem se šunkou. Lze je zakoupit na kterémkoli místě online. LEM, Allied, výrobce klobás.

A na sáček se šunkou použijte žabí podložku.

Nyní přidejte ochucené pistácie.

Použil jsem pouze 1 puk (můžete použít libovolný počet) a na pouhých 20 minut @225.

Zatímco jsou ořechy ve stojanu 6, vyložte plech na sušenky pergamenem a nastavte troubu na 275*

Ořechy z udírny, nyní na plech a 8 minut v troubě. Vhoďte ořechy po 4 minutách.

Uchovávejte ve vzduchotěsném kanystru nebo na zip… pokud vydrží tak dlouho.