Uzený Arašídy Recept
Uzené arašídy jsou ideální pro občerstvení, kempování a turistiku.
Ingredients
500 ml (2 c) obyčejných nevařených arašídů
125 ml (½ c) feferonková omáčka
Arašídový olej
Sůl podle chuti
Preparation
Smíchejte arašídy s horkou omáčkou v malé misce
Necháme asi 30 minut odstát.
Skleněnou nebo keramickou zapékací mísu o rozměrech 23 cm x 33 cm (9″ x 13″) potřete arašídovým olejem.
Přidejte arašídy, promíchejte a rozetřete do jedné vrstvy.
Posypte solí.
Způsob kouření:
Předehřejte Bradley Smoker na přibližně 95 °C (200 °F).
Umístěte zapékací mísu s arašídy na horní mřížku udírny a pomocí bisket s příchutí Mesquite kouřte/pečte, dokud arašídy nezhnědnou a neuschnou – přibližně 50 až 60 minut.
Přeneste arašídy na savý papír, aby vychladly.
Ihned podávejte nebo několik dní uchovávejte v zakryté sklenici.
Mesquite
Dřevo
Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.
Shop Now