Smoked Peanuts Recipe

Uzený Arašídy Recept



Uzené arašídy jsou ideální pro občerstvení, kempování a turistiku.

Ingredients

500 ml (2 c) obyčejných nevařených arašídů

125 ml (½ c) feferonková omáčka

Arašídový olej

Sůl podle chuti

Preparation

Smíchejte arašídy s horkou omáčkou v malé misce

Necháme asi 30 minut odstát.

Skleněnou nebo keramickou zapékací mísu o rozměrech 23 cm x 33 cm (9″ x 13″) potřete arašídovým olejem.

Přidejte arašídy, promíchejte a rozetřete do jedné vrstvy.

Posypte solí.

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na přibližně 95 °C (200 °F).

Umístěte zapékací mísu s arašídy na horní mřížku udírny a pomocí bisket s příchutí Mesquite kouřte/pečte, dokud arašídy nezhnědnou a neuschnou – přibližně 50 až 60 minut.

Přeneste arašídy na savý papír, aby vychladly.

Ihned podávejte nebo několik dní uchovávejte v zakryté sklenici.

Mesquite
 Dřevo

Biskety Mesquite pro kuřáky Bradley

Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.

Shop Now