alt="toasted pumpkin seeds"

Uzený Dýňová semínka Recept



Zvyšte svůj zážitek z občerstvení s těmito neodolatelnými uzenými dýňovými semeny.

Ingredients

2 PL rostlinného oleje

1 lžíce jemně mleté kosher nebo mořské soli

¼ lžičky kajenského pepře

2 PL česnekového prášku

2 PL chilli prášek

1 ČL mletého černého pepře

Preparation

Smíchejte všechny suché ingredience a umelte je v mlýnku na kávu nebo malém kuchyňském robotu.

Jejich co nejjemnější mletí pomáhá lépe přilnout k ořechům.

Postavte nádobu s teplou vodou a solí, do které vložíte semínka, když je budete z dýně vyjímat.

Opláchněte a sceďte všechny nežádoucí látky ze semínek.

Osušte je na papírových utěrkách, ale nenechte je sedět na papírových utěrkách příliš dlouho, jinak se přilepí a vy skončíte s papírem na semenech.

Stojany Bradley vyložte hliníkovou fólií a vyraženými tunami malých otvorů s držákem na kukuřici. Semínka rovnoměrně rozprostřete v jedné vrstvě na rošty.

Umístěte semínka do udírny o teplotě 65 °F a 2 hodiny je kuřte za studena kouřem z bílého ořechu.

Vyjměte z udírny a všechna semínka vysypte do misky.

Smíchejte olej a koření a přidejte do mísy.

Házejte, dokud nejsou semena dobře obalená.

Předehřejte troubu na 375 ° F.

Semínka rozprostřete na plech a opékejte 10–15 minut, několikrát promíchejte. Pokračujte v kontrole požadované textury. Dýňová semínka mohou přejít z houbovitého do spáleného opravdu rychle.

Vyjměte z trouby, ochutnejte a v případě potřeby přidejte další sůl/koření.

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now