Uzený Dýňová semínka Recept
Zvyšte svůj zážitek z občerstvení s těmito neodolatelnými uzenými dýňovými semeny.
Ingredients
2 PL rostlinného oleje
1 lžíce jemně mleté kosher nebo mořské soli
¼ lžičky kajenského pepře
2 PL česnekového prášku
2 PL chilli prášek
1 ČL mletého černého pepře
Preparation
Smíchejte všechny suché ingredience a umelte je v mlýnku na kávu nebo malém kuchyňském robotu.
Jejich co nejjemnější mletí pomáhá lépe přilnout k ořechům.
Postavte nádobu s teplou vodou a solí, do které vložíte semínka, když je budete z dýně vyjímat.
Opláchněte a sceďte všechny nežádoucí látky ze semínek.
Osušte je na papírových utěrkách, ale nenechte je sedět na papírových utěrkách příliš dlouho, jinak se přilepí a vy skončíte s papírem na semenech.
Stojany Bradley vyložte hliníkovou fólií a vyraženými tunami malých otvorů s držákem na kukuřici. Semínka rovnoměrně rozprostřete v jedné vrstvě na rošty.
Umístěte semínka do udírny o teplotě 65 °F a 2 hodiny je kuřte za studena kouřem z bílého ořechu.
Vyjměte z udírny a všechna semínka vysypte do misky.
Smíchejte olej a koření a přidejte do mísy.
Házejte, dokud nejsou semena dobře obalená.
Předehřejte troubu na 375 ° F.
Semínka rozprostřete na plech a opékejte 10–15 minut, několikrát promíchejte. Pokračujte v kontrole požadované textury. Dýňová semínka mohou přejít z houbovitého do spáleného opravdu rychle.
Vyjměte z trouby, ochutnejte a v případě potřeby přidejte další sůl/koření.
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now