Cold Smoked Cheese Recipe

Chladný kouřený Sýr Recept



Dnes použijeme kuřáka Bradley pro nastavení studeného kouře. Ukážu vám, jak to nastavíme, pokud to chcete kouřit nějaký sýr a pak vám ukážu, co jsme dostali v Bradley. Udržujte své tempy nízké a využijte chladných dnů. A pokud ne, použijte ve svém kuřáku led při pokusu o udržení tempů kolem 90f (32,2 ° C). Kouř po dobu asi 5-6 hodin. Chuť je prostě úžasná.

Ingredients

Bradley Smoker s adaptérem pro studený kouř

Bloky sýra

Preparation

Budete potřebovat a Sada adaptéru pro studené kouření Bradley pro tento recept.

Sýr máme ve studené udírně 5 hodin a 35 minut a teplotu tam máme 75°F (23.9°C).

Nepřekračujte teplotu 90 °F (32.2°C) a chcete ho kouřit asi 6 hodin, abyste získali opravdu pěkné bloky jemného čedaru, ostrého čedaru, mozzarelly, švýcarského sýra, jack sýra atd.

Check-in ve 2 hodiny – v tuto chvíli byste spotřebovali asi 5 jablečných biket (20 minut každá – celkem 1 hodina 40 minut).

Teplota uvnitř bude kolem 69°F (20.6°C).

Studený kouř na další 2 ½ hodiny na další odbavení.

Uďte dalších 30 minut a vyjměte sýr (celkem asi 5 hodin uzení).

Recept od: Miguel vaří s ohněm

Jablko
 Dřevo

Jablečné biskety pro kuřáky Bradley

Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.

Shop Now