Smoked pizza

Uzený Sýrová pizza Recept



Zde se naučíte, jak vyrobit těsto na pizzu a jak přidat své oblíbené polevy. Chcete -li kouřit sýr, použijte studený kuřák nebo navštivte náš blog o studeném kouři pro více informací.

Ingredients

1¼ ČL aktivního sušeného droždí

½ šálku mírně teplé vody

1½ lžičky cukru

1 PL olivového oleje – plus něco navíc

½ lžičky košer soli

1½ šálku univerzální mouky - plus něco navíc

½ šálku rajčatové omáčky

1-2 šálky libovolné polevy na pizzu, kterou máte rádi (pepriky, cibule, slanina, paprika, houby atd...)

1 hrnek strouhaného uzeného sýra

Chcete-li udit svůj vlastní sýr, jednoduše udělte svůj vybraný tvrdý sýr (čedar, gouda, eidam, havarti atd.) po dobu 1-2 hodin pomocí nástavce pro studený udírnu s jemnými bisketami, jako je olše, javor nebo pekan.

Preparation

Cukr a sůl rozpusťte v teplé vodě.

Navrch nasypte droždí.

Necháme stát do zpěnění, asi 5 minut.

Do směsi přidejte olej.

Za pomalého přidávání mouky promíchejte těsto a míchejte, dokud se nevytvoří koule.

Těsto přendejte na čistou, moukou posypanou plochu a ručně hněteme, dokud se nespojí hladká koule.

Těsto přendáme do olejem vymazané mísy a povrch potřeme olejem. Mísu přikryjte čistou kuchyňskou utěrkou a dejte stranou na teplé místo, aby zdvojnásobila svůj objem. Trvá to asi hodinu.

Těsto jemně prohněťte a vyválejte do 12” kulatého plátu.

Doplňte rajčatovou omáčkou, polevou a uzeným sýrem.

Potřete kůrku pizzy olivovým olejem a pečte při 450 °F po dobu 12 až 15 minut, dokud není kůrka zlatavě hnědá.

Olše
 dřevo

Olšové bikety pro kuřáky Bradley

Olše se běžně používá pro uzený losos kvůli své jemnější chuti. Díky své lehké, sladké a pižmové chuti se však jedná o jemnou kouřovou příchuť, která se hodí téměř ke každému pokrmu.

Shop Now