Pečené a uzené Holiday kaštany Recept
Inspirováno vánoční písní, ale bez otevřeného ohně. Čtěte dále a zjistěte, jak pečit kaštany pomocí kuřáka.
Ingredients
1 - 2 libry čerstvých neloupaných kaštanů
1–2 biskety s příchutí Bradley (příchuť dle vašeho výběru)
Preparation
Pražení:
Udělejte „X“ do skořápky kaštanů, abyste zabránili jejich přílišnému praskání.
Zkontrolujte všechny kaštany, abyste se ujistili, že žádný není vysušený, popraskaný nebo uvnitř chrastí.
Kaštany opláchněte, aby změkly skořápky pro pozdější loupání. Tím se také omezí zuhelnatění na povrchu a kaštany se při vaření více zapaří.
Položte kaštany na udírnu a předehřejte gril na 400 ° F.
Vařte 15 minut a pečlivě sledujte, aby nedošlo k připálení.
Každých 5 minut kaštany otočte a posuňte, aby se rovnoměrně propekly.
Kouření:
Zapněte kouř s vaší oblíbenou preferencí Bradley Flavour Bisquettes (Apple je dobré).
Kaštany oloupeme ze skořápky a dáme na udírnu.
Udit dřevem 10-15 minut, podle toho, jak máte rádi zakouření.
Nyní můžete přidat svůj výběr koření pro další příchutě.
Podávejte ještě horké nebo teplé a užívejte si!
Autor Kosta Kokinis
Jablko
Dřevo
Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.
Shop Now