How to Make Smoked Queso

Jak udělat Uzený queso



V tomto videu Gerardo z @GrodGrills dělá nějaké uzené queso, ideální pro váš další grilování.

Ingredients

1 balení sametu

1 hrnek sýru čedar

4 unce smetanového sýra

1 Can rotel

1 plechovka houbového krému

Čerstvé piko

Koření (jakékoli grilování)

Preparation

Na pánev dejte samet, smetanový sýr, čedar, plechovku rotelu, smetanu z hub a čerstvé pico. Poté navrch ingredience posypte kořením (nebo grilovacím potěrem).

Udit směs queso v udírně po dobu 2 hodin při 250 °CºF (121°C) a do udírny přidejte 6 bisket (jakékoli příchutě).

Po 30 minutách v udírně zkuste svůj queso dip promíchat lžičkou, nevadí, pokud ještě není úplně roztavený.

Po dalších 30 minutách smíchejte queso dohromady a nechte zcela rozpustit. Jakmile je časovač hotový, vyjměte jej a vychutnejte si své queso s žetony dle vašeho výběru!

Recept od: Grod grily