Ginger česnek pečené kouřové Losos
Podávejte zázvorovou česnekovou pečenou uzenou lososovou recept se salátem a domácí mangovou salsou.
Smíchejte 2 loupané a nasekané manga, nasadil jsem a jemně nasekaný sladkou červenou a jalapeno pepř, 2 tenkou nakrájenou zelenou cibuli, šťávu a jemně skartovanou kůru 2 limetek, trochu olivového oleje a soli a pepře podle chuti. Jedná se o nádhernou letní večeři na západním pobřeží.
Ingredients
1 kg (2 lb) filé z jarního lososa nebo steaky z lososa
6 stroužků utřeného česneku
125 ml (4 oz) jemně nastrouhaného čerstvého kořene zázvoru
175 ml (6 uncí) rozpuštěného másla
Koření (nebo citron) pepř
Sůl
Preparation
V malé skleněné misce smíchejte máslo, česnek a zázvor.
Umístěte lososa (filé kůží dolů) na vymaštěné rošty Bradley Smoker.
Navrch lososa rovnoměrně potřeme rozpuštěným máslem a přísadami.
Lososa podle chuti posypte solí a pepřem.
Způsob kouření:
Umístěte stojany s lososem do Bradley Smoker s mírně otevřenou klapkou.
Pomocí speciálních bisket s příchutí v generátoru kouře a zahřátím na střední až vysokou teplotu 90 °C až 105 °C (200 °F až 220 °F).
Tato večeře by měla být hotová asi za 1 až 1-1/2 hodiny.