Ginger Garlic Roast Smoked Salmon

Ginger česnek pečené kouřové Losos



Podávejte zázvorovou česnekovou pečenou uzenou lososovou recept se salátem a domácí mangovou salsou.

Smíchejte 2 loupané a nasekané manga, nasadil jsem a jemně nasekaný sladkou červenou a jalapeno pepř, 2 tenkou nakrájenou zelenou cibuli, šťávu a jemně skartovanou kůru 2 limetek, trochu olivového oleje a soli a pepře podle chuti. Jedná se o nádhernou letní večeři na západním pobřeží.

Ingredients

1 kg (2 lb) filé z jarního lososa nebo steaky z lososa

6 stroužků utřeného česneku

125 ml (4 oz) jemně nastrouhaného čerstvého kořene zázvoru

175 ml (6 uncí) rozpuštěného másla

Koření (nebo citron) pepř

Sůl

Preparation

V malé skleněné misce smíchejte máslo, česnek a zázvor.

Umístěte lososa (filé kůží dolů) na vymaštěné rošty Bradley Smoker.

Navrch lososa rovnoměrně potřeme rozpuštěným máslem a přísadami.

Lososa podle chuti posypte solí a pepřem.

Způsob kouření:

Umístěte stojany s lososem do Bradley Smoker s mírně otevřenou klapkou.

Pomocí speciálních bisket s příchutí v generátoru kouře a zahřátím na střední až vysokou teplotu 90 °C až 105 °C (200 °F až 220 °F).

Tato večeře by měla být hotová asi za 1 až 1-1/2 hodiny.