Uzený Pstruh duhový S receptem na hnědý cukr rub
Tento uzený pstruh duhového s receptem na hnědý cukr je velmi snadný. Jemné rub pomáhá vynést přirozené chutě ryb.
Ingredients
2 filety ze pstruha duhového, vykostěné
⅓ šálek hnědého cukru
1 ČL soli
1 PL česnekového prášku
1 PL cibulového prášku
½ ČL mletého černého pepře
½ ČL mletého kajenského pepře
Preparation
Umístěte pstruha duhového vedle sebe na udírny a ujistěte se, že se navzájem nedotýkají.
Udělejte potěr smícháním hnědého cukru se vším kořením. Směsí hnědého cukru potřeme oba filety pstruha.
Spusťte udírnu pomocí dřevěných bisket dle výběru (velmi dobře fungují olše nebo pacifická směs!). Přiveďte udírnu na teplotu 250ºF.
Vložte filet ze pstruha do udírny a vařte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 140ºF, asi 2-3 hodiny
Recept od: Steve Cylka