Uzený Losos, pór a brie Quiche
Existuje mnoho způsobů, jak naplnit quiche. Můžete použít kousky sýra, masa, mořských plodů nebo oblíbené zeleniny. V tomto receptu používáme uzený losos a výsledek nemohl být lepší. Podávejte se salátem, polévkou nebo ovocem.
Ingredients
2 lžíce másla
1 pórek, opláchněte a nakrájejte na tenké plátky
3 vejce
1/2 šálku půl na půl smetany
1/2 lžičky soli
1/4 lžičky mletého černého pepře
1 šálek uzeného lososa, rozdrobený
100 g brie, na kostky
19 palcový předpečený koláč skořápka
Bradley Flavour Bisquettes – Alder nebo Pacific Blend
Preparation
Kouření lososa:
Nastavte udírnu na 180 °F pomocí dřevěných, Alder nebo Pacific Blend bisket.
Rybu kouřte asi 3-4 hodiny nebo dokud vnitřní teplota ryby nedosáhne 145 °F.
Pro Quiche:
Předehřejte troubu na 375 °F.
Na pánvi na středním plameni rozpustíme máslo. Přidejte pórek a vařte do měkka, asi 5-7 minut. Odstraňte z tepla.
V míse prošlehejte vejce, smetanu, sůl a pepř. Vmícháme nadrobeného uzeného lososa, brie nakrájenou na kostičky a orestovaný pórek.
Nalijte vaječnou směs do předpečené skořápky koláče. Ujistěte se, že náplň je rovnoměrně rozprostřena ve skořápce koláče.
Vložte do trouby a pečte 50 minut, nebo dokud náplň neztuhne.
Vyjměte z trouby a nechte 5-10 minut odpočinout. Nakrájejte a podávejte.