Smoked salmon quiche on red dishcloth

Uzený Losos, pór a brie Quiche



Existuje mnoho způsobů, jak naplnit quiche. Můžete použít kousky sýra, masa, mořských plodů nebo oblíbené zeleniny. V tomto receptu používáme uzený losos a výsledek nemohl být lepší. Podávejte se salátem, polévkou nebo ovocem.

Ingredients

2 lžíce másla

1 pórek, opláchněte a nakrájejte na tenké plátky

3 vejce

1/2 šálku půl na půl smetany

1/2 lžičky soli

1/4 lžičky mletého černého pepře

1 šálek uzeného lososa, rozdrobený

100 g brie, na kostky

19 palcový předpečený koláč skořápka

Bradley Flavour Bisquettes – Alder nebo Pacific Blend

Preparation

Kouření lososa:

Nastavte udírnu na 180 °F pomocí dřevěných, Alder nebo Pacific Blend bisket.

Rybu kouřte asi 3-4 hodiny nebo dokud vnitřní teplota ryby nedosáhne 145 °F.

Pro Quiche:

Předehřejte troubu na 375 °F.

Na pánvi na středním plameni rozpustíme máslo. Přidejte pórek a vařte do měkka, asi 5-7 minut. Odstraňte z tepla.

V míse prošlehejte vejce, smetanu, sůl a pepř. Vmícháme nadrobeného uzeného lososa, brie nakrájenou na kostičky a orestovaný pórek.

Nalijte vaječnou směs do předpečené skořápky koláče. Ujistěte se, že náplň je rovnoměrně rozprostřena ve skořápce koláče.

Vložte do trouby a pečte 50 minut, nebo dokud náplň neztuhne.

Vyjměte z trouby a nechte 5-10 minut odpočinout. Nakrájejte a podávejte.