Smoked Salmon Stuffed Portobellos Recipe
What do you do with leftover Salmon….. I know, how often does that happen?! BUT, if you do, this is a recipe you are going to want to make. Hands down one of the best things we’ve made in a while! Hold on to your hats, let’s get it going!!!
Ingredients
6-8 oz uzený losos
1 balíček smetanový sýr
¼ šálku sýra Fontina
¾ šálku uzeného Gruyere (rozdělit na ¼ a ½ šálku)
1 lžíce pažitky - nakrájené na kostičky
½ ČL sušeného kopru
1 šalotka - jemné kostičky
1 PL horké omáčky
4 houby Portobello – stopka odstraněna a žábry vyčištěny
Ozdobte pažitkou
Preparation
Nastartujte svůj Bradley Smoker s olšovými bisketami a přiveďte na 300ºF (148.9°C). Zatímco se udírna předehřívá, smíchejte v misce všechny ingredience (kromě ½ šálku rezervovaného Gruyere). Rozdělte na 4 množství a lžící vmíchejte do vydlabaných Portobellos. Rukou to zabalte do houby. Na každou houbu položte vyhrazený sýr a na to vše položte malý kousek uzeného lososa.
Jakmile se udírna zahřeje, položte houby na mřížku a pošlete je do kouře. Vařte 40 minut, dokud houby nezměknou a sýr se rozpustí. Vyjměte z udírny a nechte minutu odpočinout. Navrch dejte pažitku a podávejte s pěkným zeleným salátem a hráškem!
Užívat si!!!
Recept od: Cory Walby – Testovací kuchyně sobotní noci