Smoked Skate Wing with Courgette, Lemon & Mint Salad

Uzené křídlo s Courgette, Lemon & Mint Salad

Sandra Tate

Musím říct, že uzené skate křídlo se řadí velmi vysoko v mém seznamu oblíbených produktů za horka.

Ingredients

Solanka:

500 ml vody

100 g mořské soli

30 g měkkého hnědého cukru.

2 křidélka slušné velikosti o hmotnosti 650 g

(Slouží 4-6 jako předkrm)

3 pevné, střední, cukety

Tipy na čerstvou mátu

Lemon

Preparation

Docela jednoduché, svůdné bílé vločky skate wingu, podbarvené zlatavou kouřovou příchutí, je velmi těžké překonat a tento pozdní letní salát krásně doplňuje ryby. Myslím, že budete souhlasit, že je to velmi elegantní předkrm – a jeho výroba je tak naprosto jednoduchá.

Pro 2 křidélka slušné velikosti o hmotnosti 650 g Udělal jsem solnou kúru z 500 ml vody smíchaný s 100 g mořské soli a 30 g měkkého hnědého cukru.

Křídla ponořte do nálevu, přikryjte a nechte 1 hodinu, poté sceďte, dobře opláchněte a úplně osušte kuchyňským papírem.

Zatímco se křidélka vytvrzují ve slaném nálevu, nastavte Bradley Smoker na teplotu skříně 110 °C/230 °F a přidejte do stohu javorové biskety.

Umístěte křídla bruslí bílou kůží dolů na drátěný stojan Bradley a přeneste do udírny 2 hodinynebo dokud vnitřní teplota nedosáhne 72°C.

Vyjměte a nechte vychladnout, než maso z bruslí jemně oškrábete od kostí vidličkou.

Z uzených křídel budete mít pravděpodobně 300g-350g uzené ryby.

Vzít 3 pevné, střední, cukety a nakrájejte oplatku na tenké plátky (k tomu budete potřebovat mandolínu) a překryjte na talíře na ozdobnou hromádku.

Rozptýlit se s některými tipy na čerstvou mátu a vlákna citronové kůry a obléknout se s některými čerstvě vymačkaná citronová šťáva.

Jemně přidejte vydatnou porci uzené křídlo bruslí a podáváme s ostrým bílým vínem!

Javor
 Dřevo

Javorové biskety pro kuřáky Bradley

Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.

Shop Now