Uzený Krevety tandoori Slaniči
Existuje mnoho způsobů, jak připravit krevety. Většina z nich zahrnuje toasty, plátky okurky nebo chléb, s kabátem krevet nebo nakrájené krevety. Tento recept není tak odlišný, jak se podává na plátky okurky. Co je však zvláštní, je to, že krevety byly nejprve kouřeny, pomocí mírného dřeva, jako je jablko, olše nebo tichomořská směs.
Ingredients
16 Čerstvé krevety, oloupané a zbavené žilek
¼ šálku pasty tandoori
1 anglická okurka
8 hroznových rajčat, rozpůlených podélně
½ šálku smetanového sýra, změkčeného
Bradley Flavor Biquettes – Alder, Apple nebo Pacific Blend
Preparation
Ve velké misce promíchejte krevety s pastou tandoori. Umístěte krevety na udírny.
Nastavte udírnu na 225 °F pomocí Bradley Flavour Bisquettes dle výběru (Alder, Apple a Pacific Blend fungují skvěle).
Udit krevety, dokud nezrůžoví. To může trvat 30–45 minut. Krevety vychlaďte v lednici.
Nakrájejte anglickou okurku na ½ palcová kolečka. Udělejte 16 koleček okurek.
Sestavte jednohubky tak, že na kolečko okurky nanesete lžící trochu smetanového sýra.
Navrch dejte polovinu hroznového rajčete a uzené krevety. Udělejte to se zbývajícími okurkami. Podávejte ihned nebo dejte do lednice, abyste mohli podávat později.
Recept od: Steve Cylka