Smoked Jumbo Shrimp Wrapped in Prosciutto Recipe

Uzený jumbo Krevety zabalené do prosciutto Recept



Křivky uzeného jumbo zabaleného do Prosciutto je recept, díky kterému budete chutí zdvojnásobit! Poté připravte postel Fettuccine Al Nero a budete mít sofistikovanou jídlo, které by zapůsobilo na své hosty.

Ingredients

6 Jumbo krevet na osobu

Proužek prosciutta na krevety

3 PL avokádového oleje

3 PL Hippy pilgrim chipotle limetkové česnekové soli

1 puk z olšového dřeva a 1 puk z jabloňového dřeva

1 sáček čerstvých těstovin Nardello, suchých těstovin al nero nebo náhrady „Čerstvé těstoviny na západním pobřeží“

1 PL mletého černého pepře

1 tyčinka nesoleného másla

1 středně nakrájená cibule

1 Nasekaný stroužek česneku

Preparation

Devein a deshell krevety

Krevety potřete 2 lžícemi olivového oleje a limetkovou česnekovou solí hippie poutníka chipotle.

Zabalíme do prosciutta a dáme vychladit.

Zapněte Bradley Smoker a nastavte na 230ºF (110°C) se střídajícími se bisketami z olše a jablkového dřeva.

Do hrnce dejte 3 litry vody se 3 lžícemi avokádového oleje a špetkou pepře k varu.

Vložte krevety do udírny na 40 minut 230ºF (110°C) a zapněte kouř na 30 minut

Svitek fettuccine rozkrojte napůl a vložte do vařené vody asi na 25 minut.

Na pánvi rozehřejeme máslo, nakrájenou cibuli, nasekaný česnek a špetku pepře.

Vařte, dokud cibule nezačne hnědnout, a poté položte na mírný oheň.

Sceďte těstoviny a talíř.

Těstoviny pokapejte máslem, cibulí a česnekem.

Rozložte krevety na těstoviny a podávejte.