Uzený jumbo Krevety zabalené do prosciutto Recept
Křivky uzeného jumbo zabaleného do Prosciutto je recept, díky kterému budete chutí zdvojnásobit! Poté připravte postel Fettuccine Al Nero a budete mít sofistikovanou jídlo, které by zapůsobilo na své hosty.
Ingredients
6 Jumbo krevet na osobu
Proužek prosciutta na krevety
3 PL avokádového oleje
3 PL Hippy pilgrim chipotle limetkové česnekové soli
1 puk z olšového dřeva a 1 puk z jabloňového dřeva
1 sáček čerstvých těstovin Nardello, suchých těstovin al nero nebo náhrady „Čerstvé těstoviny na západním pobřeží“
1 PL mletého černého pepře
1 tyčinka nesoleného másla
1 středně nakrájená cibule
1 Nasekaný stroužek česneku
Preparation
Devein a deshell krevety
Krevety potřete 2 lžícemi olivového oleje a limetkovou česnekovou solí hippie poutníka chipotle.
Zabalíme do prosciutta a dáme vychladit.
Zapněte Bradley Smoker a nastavte na 230ºF (110°C) se střídajícími se bisketami z olše a jablkového dřeva.
Do hrnce dejte 3 litry vody se 3 lžícemi avokádového oleje a špetkou pepře k varu.
Vložte krevety do udírny na 40 minut 230ºF (110°C) a zapněte kouř na 30 minut
Svitek fettuccine rozkrojte napůl a vložte do vařené vody asi na 25 minut.
Na pánvi rozehřejeme máslo, nakrájenou cibuli, nasekaný česnek a špetku pepře.
Vařte, dokud cibule nezačne hnědnout, a poté položte na mírný oheň.
Sceďte těstoviny a talíř.
Těstoviny pokapejte máslem, cibulí a česnekem.
Rozložte krevety na těstoviny a podávejte.