Uzený grilovaný Krevety po-boys S receptem Cajun Mayo
Krevety v tomto receptu mohou být snadno kouřeny místo grilu. Chcete-li kouřit, nastavte kuřáka na 225 ° F pomocí biskettesů dřeva (olše, jablko a tichomořská směs skvěle. Umístěte krevety na kuřák a kouřte krevety, dokud se nezmění. To může trvat 30-45 minut.
Toto je klasická verze sendviče Louisiana.
Ingredients
2 PL papriky
1 ČL soli
1 PL mletého černého pepře
½ lžičky kajenského pepře
1 PL cibulového prášku
1 ČL tymiánu
1 ČL oregano
½ ČL bazalky
1 libry čerstvých krevet ze zálivu, oloupaných a zbavených žilek
2 velká rajčata, nakrájená na plátky
Banda listového salátu
⅓ šálek majonézy
1 ½ lžičky sladkého dochucení
4 housky, nakrájené vodorovně
Preparation
Cajunské koření připravíte smícháním papriky, soli, černého pepře, kajenského pepře, cibulového prášku, tymiánu, oregana a bazalky. Dát stranou.
Připravte cajun majonézu smícháním majonézy, ochucení a 1 lžičky cajunského koření.
Rozpalte gril na vysokou teplotu. Přidejte krevety do zbývajícího cajunského koření. Krevety položte na grilovací rošt a opékejte je asi 3 minuty. Otočte a vařte další 3 minuty nebo dokud nebude hotový.
Sestavte po-boy sendviče tak, že do každé housky rozprostřete trochu cajun mayo a navrch položte krevety, rajčata a salát.
Podávejte a užívejte si!
Poznámka: Krevety v tomto receptu lze snadno udit místo grilování. Chcete-li udit, nastavte udírnu na 225ºF pomocí dřevěných bisket dle výběru (olše, jablko a směs pacific fungují skvěle. Umístěte krevety na udírnu a udělte krevety, dokud nezrůžoví. To může trvat 30–45 minut.