![smoked cajun shrimp recipe](http://udirny-bradley.cz/cdn/shop/articles/Smoked-Cajun-Shrimp-with-Creole-Mayo_1e003ae0-14d2-45b7-a1d0-d3823196be7c.jpg?v=1694092278&width=1500)
Southern Style Smoked Krevety Cajun s kořeněným receptem na dip ranče
Delicious Southern Style Cajun Shrimp. Zatím největší recept na krevety !!
Ingredients
1 libry čerstvých krevet, oloupaných a vydlabaných
2 PL oleje
1 ½ ČL papriky
1 ½ ČL soli
1 PL česnekového prášku
1 PL cibulového prášku
1 ČL oregano
½ ČL tymiánu
½ ČL mletého černého pepře
½ lžičky kajenského pepře
⅓ Šálek rančového salátu
3 PL horké omáčky
Preparation
Ve velké misce promíchejte krevety s olejem, paprikou, solí, česnekovým práškem, cibulovým práškem, oreganem, tymiánem, černým pepřem a kajenským pepřem. Umístěte krevety na udírny.
Nastavte udírnu na 225ºF pomocí dřevěných bisket dle výběru (olše, jablko a pacific fungují skvěle)
Krevety udíme, dokud nezrůžoví a nejsou propečené. To může trvat 30–45 minut
Pikantní rančský dip udělejte tak, že smícháte dresink na rančský salát s horkou omáčkou
Podávejte krevety s pikantním rančským dipem