Teriyaki Smoked Tilapia

Teriyaki kouřil Tilapie



Ingredients

1 šálek teriyaki omáčky

2/3 šálku medu

1 lžíce omáčky sriracha

4 filety tilapie

Bradley Flavor Bisquettes – Alder, Apple nebo Pacific Blend

Preparation

Marinádu připravte smícháním teriyaki omáčky, medu a srirachy, dokud se med nerozpustí a dobře promísí.

Ve velké míse zalijte filety tilapie v marinádě. Otočte ryby, aby byly zcela obalené. Přikryjeme potravinářskou fólií a dáme na cca 2 hodiny do lednice.

Nastavte udírnu na 275 °F pomocí dřevěných bisket dle výběru (olše, Pacifik, jablko).

Vyjměte filety tilapie z marinády a položte je na udírnu a vložte stojánek do udírny Bradley. Ryby kouřte, dokud nedosáhnou vnitřní teploty 145 °F, asi 2 hodiny.

Pokud chcete, posypte zelenou cibulkou.

Podle Steve Clyka