Teriyaki kouřil Tilapie
Ingredients
1 šálek teriyaki omáčky
2/3 šálku medu
1 lžíce omáčky sriracha
4 filety tilapie
Bradley Flavor Bisquettes – Alder, Apple nebo Pacific Blend
Preparation
Marinádu připravte smícháním teriyaki omáčky, medu a srirachy, dokud se med nerozpustí a dobře promísí.
Ve velké míse zalijte filety tilapie v marinádě. Otočte ryby, aby byly zcela obalené. Přikryjeme potravinářskou fólií a dáme na cca 2 hodiny do lednice.
Nastavte udírnu na 275 °F pomocí dřevěných bisket dle výběru (olše, Pacifik, jablko).
Vyjměte filety tilapie z marinády a položte je na udírnu a vložte stojánek do udírny Bradley. Ryby kouřte, dokud nedosáhnou vnitřní teploty 145 °F, asi 2 hodiny.
Pokud chcete, posypte zelenou cibulkou.
Podle Steve Clyka