Tangerine Hoisin Smoked Tilapia

Tangerine a hoisin kouřil Tilapie



Tilapie není jednou z nejchudších ryb na trhu. Proto žádá o kořeněnou marinádu.

Kombinujte hoisinovou omáčku a mandarinku a do tohoto receptu přidáte vrstvy chuti. K nahrazení mandarinek můžete použít pomerančovou šťávu.

Ingredients

1 šálek mandarinkové šťávy (dobře funguje i pomerančová)

½ šálku omáčky Hoisin

1 PL omáčky Sriracha

2 PL soli

4 filety tilapie

Biskety s příchutí Bradley – Alder, Apple nebo Pacific Blend

Preparation

Marinádu připravte smícháním mandarinkové šťávy, omáčky hoisin, Sriracha a soli, dokud se hoisin nerozpustí a dobře promísí.

Ve velké míse zalijte filety Tilapie v marinádě. Otočte ryby tak, aby byly zcela obalené. Přikryjeme potravinářskou fólií a dáme na cca 2 hodiny do lednice.

Nastavte udírnu na 275 °F s použitím Bradley Flavour Bisquettes dle výběru (Alder, Apple a Pacific Blend všechny fungují dobře).

Vyjměte filety Tilapie z marinády a položte je na udírnu a vložte stojánek do Bradley Smoker. Ryby kouřte, dokud nedosáhnou vnitřní teploty 145 °F (nebo asi 2 hodiny).

Recept od: Steve Cylka