Tangerine a hoisin kouřil Tilapie
Tilapie není jednou z nejchudších ryb na trhu. Proto žádá o kořeněnou marinádu.
Kombinujte hoisinovou omáčku a mandarinku a do tohoto receptu přidáte vrstvy chuti. K nahrazení mandarinek můžete použít pomerančovou šťávu.
Ingredients
1 šálek mandarinkové šťávy (dobře funguje i pomerančová)
½ šálku omáčky Hoisin
1 PL omáčky Sriracha
2 PL soli
4 filety tilapie
Biskety s příchutí Bradley – Alder, Apple nebo Pacific Blend
Preparation
Marinádu připravte smícháním mandarinkové šťávy, omáčky hoisin, Sriracha a soli, dokud se hoisin nerozpustí a dobře promísí.
Ve velké míse zalijte filety Tilapie v marinádě. Otočte ryby tak, aby byly zcela obalené. Přikryjeme potravinářskou fólií a dáme na cca 2 hodiny do lednice.
Nastavte udírnu na 275 °F s použitím Bradley Flavour Bisquettes dle výběru (Alder, Apple a Pacific Blend všechny fungují dobře).
Vyjměte filety Tilapie z marinády a položte je na udírnu a vložte stojánek do Bradley Smoker. Ryby kouřte, dokud nedosáhnou vnitřní teploty 145 °F (nebo asi 2 hodiny).
Recept od: Steve Cylka