Roast Salmon Dinner

Uzený Pečené losos Recept na večeři



Je čas na uzenou pečenou lososovou večeři. Tyto něžné filety lososů jsou odborně vařeny, což má za následek chuťovou misku s dokonalou rovnováhou kouření a šupinaté textury.

Ingredients

1 kg (2 lb) filé z jarního lososa nebo steaky z lososa

6 stroužků utřeného česneku

125 ml (4 oz) jemně nastrouhaného čerstvého kořene zázvoru

175 ml (6 uncí) rozpuštěného másla

Koření (nebo citron) pepř

Sůl

V malé skleněné misce smíchejte máslo, česnek a zázvor. Umístěte lososa (filé kůží dolů) na vymazané rošty Bradley Smoker. Navrch lososa rovnoměrně potřeme rozpuštěným máslem a přísadami. Lososa podle chuti posypte solí a pepřem.

Způsob kouření:

Umístěte stojany s lososem do Bradley Smoker s mírně otevřenou klapkou. S použitím příchutí Special Blend v generátoru kouře a při střední až vysoké teplotě 90 °C až 105 °C (200 °F až 220 °F) by tato večeře měla být hotová přibližně za 1 až 1 ½ hodiny.

Sloužit:

Podáváme se salátem a domácí mangovou salsou. Smíchejte 2 oloupaná a nakrájená manga, 1 zbavenou semínek a najemno nakrájenou sladkou červenou papričku jalapeño, 2 na tenké plátky nakrájené zelené cibule, šťávu a najemno nastrouhanou kůru ze 2 limetek, trochu olivového oleje a podle chuti sůl a pepř. Toto je nádherná letní večeře na západním pobřeží.

Preparation