Smoked Citrus Salmon Recipe

Uzený Citrus losos



Slather ten losos v bylinách pro krémovou kůru, která určitě potěší jakýkoli jedlík, mladý nebo starý.

Ingredients

2 filety z čerstvého lososa

1 PL cibulového prášku

1 PL česnekového prášku

1PL celerového semínka

1 ČL uzené papriky

1 ČL směsi zrnka pepře

1 ČL mořské soli

1 pomeranč

Jeden svazek čerstvé petrželky

1 PL hnědého cukru

4 lžíce másla

Použité vybavení:

P10 Bradley Smoker

Nepřilnavé podložky Bradley Smoker

Nastavení Bradley Smoker:

Dřevo: Třešeň

Teplota: 226ºF

Časovač kouře: 60 minut

Časovač: 45-60 minut

Preparation

Nastavte svůj Bradley Smoker na uvedená nastavení a nastavte časovač na 45 minut.

Při nákupu lososa se ujistěte, že žádáte o odstranění špendlíkových kostí, abyste si s nimi nemuseli zahrávat. Pokud má losos špendlíkové kosti, před pohybem vpřed je odstraňte.

Čas na dochucení masa. V prázdné lahvičce na koření smíchejte hnědý cukr, mořskou sůl (mletou), pepř (mletý), celerová semínka, česnekový prášek, uzenou papriku a cibulový prášek. Filety z lososa posypte pěknou polevou.

Pomocí zesteru nakrájejte pomerančovou kůži na lososa, abyste přidali trochu více chuti. Pomocí zbývajícího pomeranče nakrájejte zbytek na ¼ palcové plátky a položte na každý filet.

Přesun ke kuřákovi; pomocí nepřilnavé podložky Bradley Smoker umístěte filety na mřížku. Vložte filety do udírny a spusťte časovač. Pamatujte, že maso neudíte na určitou dobu, ale na určitou teplotu.

Po 45 minutách v udírně přidejte pomocí pánve 4 polévkové lžíce. máslo a rozpusťte ho na tekutinu. Na hořáku zapněte středně vysokou až vysokou teplotu, aby máslo trochu zhnědlo. Vyjměte lososa z udírny a vložte jej do pánve a uslyšíte syčení.

Vařte na pánvi otočením ze všech tří stran (kromě horní strany), dokud vnitřní teplota nedosáhne 145 °CºF.

Každý filet posypte čerstvou petrželkou a užívejte si!

Recept podle Moody Foodie Tulsa