Uzený celek Rudý císař Recept
Tento uzený celý červený císař recept funguje také velmi dobře pro Red Snapper, protože obě ryby jsou stejné. Jelikož se mi líbí chuť těch ryb, nepoužíval bych lék, který by změnil chuť ryb dusitany. Ochutnala bych ho, aby zůstala vlhká. Pak můžete vytvořit různé vrstvy chutí na vrcholu toho. Můj nejoblíbenější způsob, jak připravit červený snapper je použití jerk koření poté, co byl naločen. Kouřím ho buď Pacific Blend, nebo javorovými bisketami, dokud nedosáhne vnitřní teploty 145°F, nebo dokud ho nemůžete vloupat vidličkou.
Nálev, který používám, je jednoduchý nálev, ale můžete do nálevu přidat bylinky a další chuť. Nicméně u ryb raději přidávám koření k rybě, ne slaný nálev.
Při přidávání dalších koření do ryb nepřidávejte žádnou další sůl, kterou recept může vyžadovat. Je lepší ochutnat solí u stolu. Raději používám nakládání nebo stolní sůl, protože jemnější zrna se rozpouštějí mnohem snadněji ve studené vodě.
Ingredients
Jednoduchá solanka:
1 gal vody (nebo jiné kapaliny)
½ šálku nakládací soli (152 g) nebo nejodizované kuchyňské soli
½ šálku hnědého nebo bílého cukru (volitelně)
Menší množství:
2 šálky vody
1 PL nakládací soli (19 g) nebo nejodizované kuchyňské soli
1 PL hnědého nebo bílého cukru
Preparation
Sůl a cukr rozpusťte ve vodě a poté solný roztok vychlaďte v lednici.
Jakmile je solný roztok vychladlý, přidejte ryby a solný roztok na 2 hodiny. Během doby nakládání solanku jednou otočte a/nebo promíchejte.
Po nasolení osušte papírovými utěrkami. Máte-li čas, nechte pár hodin zaschnout v lednici nezakryté.
Rybu okořeňte a vařte při 225 °F, dokud nedosáhnete požadované propečenosti.