Smoked lingcod on a cutting board

Uzený Ling Cod Recept



Kouření přidává novou dimenzi chuti této mírné ryby. Protože se jedná o jemnou rybu, vyberte si mírné dřevo, jako je olše, která jej kouří při nízkých teplotách. Poté si vezměte do trouby na grilování a získejte krásnou barvu.

Ingredients

Pro solanku:

1 šálek soli

2 šálky hnědého cukru

1 galon vody

1 treska mník, filetovaná, s kůží

Bradley Smoker Alder Bisquettes

Preparation

Zahřejte přísady solanky v malém hrnci, aby se rozpustila sůl a cukr.

Nechte solanku vychladnout na pokojovou teplotu.

Treska solná solným roztokem po dobu 90 minut.

Vyjměte z nálevu a osušte.

Kouřte při nejnižším nastavení s Bradley Smoker Alder Bisquettes po dobu 90 minut a po celou dobu udržujte teplotu nižší než 120 °F.

Předehřejte troubu na stupeň grilování.

Vyjměte z udírny a přendejte do zapékací mísy.

Filety opékejte 5 minut a ihned podávejte.