Uzený Ling Cod Recept
Kouření přidává novou dimenzi chuti této mírné ryby. Protože se jedná o jemnou rybu, vyberte si mírné dřevo, jako je olše, která jej kouří při nízkých teplotách. Poté si vezměte do trouby na grilování a získejte krásnou barvu.
Ingredients
Pro solanku:
1 šálek soli
2 šálky hnědého cukru
1 galon vody
1 treska mník, filetovaná, s kůží
Bradley Smoker Alder Bisquettes
Preparation
Zahřejte přísady solanky v malém hrnci, aby se rozpustila sůl a cukr.
Nechte solanku vychladnout na pokojovou teplotu.
Treska solná solným roztokem po dobu 90 minut.
Vyjměte z nálevu a osušte.
Kouřte při nejnižším nastavení s Bradley Smoker Alder Bisquettes po dobu 90 minut a po celou dobu udržujte teplotu nižší než 120 °F.
Předehřejte troubu na stupeň grilování.
Vyjměte z udírny a přendejte do zapékací mísy.
Filety opékejte 5 minut a ihned podávejte.