Smoked Steelhead Recipe

Uzený Steelhead Recept



Hledáte nový způsob, jak začlenit ryby do svého jídelníčku? Náš recept na uzené steelhead obsahuje křehkou, vločkovou rybu, která je naplněna kouřovou chutí a různými kořeními, takže je ideální volbou pro zdravé jídlo plné bílkovin.

Ingredients

1200 gramů Steelhead

18 gramů soli

72 gramů hnědého cukru

2 čajové lžičky česnekového prášku

2 lžičky cibulového prášku

2 lžičky hrubého pepře

Olšové biskety

Preparation

Smíchejte dohromady sůl, hnědý cukr, česnekový prášek, cibulový prášek a pepř. Vše protřepejte, aby se rovnoměrně rozložilo.

Pokračujte posypáním všech vašich třecích směsí na vaši ocelovou rybu, poté ji vložte do lednice a nechte ji přes noc.

Vyjměte ryby a použijte ubrousek a navlhčete ryby, pokračujte a umístěte ryby na stojan.

Umístěte ryby do udírny a nastavte teplotu na 150 F (65 C), 3 hodiny vaření a 3 hodiny uzení. Před kouřením přidejte také 9 bisket.

Jakmile skončíte s kouřením, vytáhněte ocelovou hlavu a užívejte si!

Recept od: Smokin' with Joe - Video (Sledujte až do konce a získejte jeho 10% kupónový kód!)