Uzený Steelhead Recept
Hledáte nový způsob, jak začlenit ryby do svého jídelníčku? Náš recept na uzené steelhead obsahuje křehkou, vločkovou rybu, která je naplněna kouřovou chutí a různými kořeními, takže je ideální volbou pro zdravé jídlo plné bílkovin.
Ingredients
1200 gramů Steelhead
18 gramů soli
72 gramů hnědého cukru
2 čajové lžičky česnekového prášku
2 lžičky cibulového prášku
2 lžičky hrubého pepře
Olšové biskety
Preparation
Smíchejte dohromady sůl, hnědý cukr, česnekový prášek, cibulový prášek a pepř. Vše protřepejte, aby se rovnoměrně rozložilo.
Pokračujte posypáním všech vašich třecích směsí na vaši ocelovou rybu, poté ji vložte do lednice a nechte ji přes noc.
Vyjměte ryby a použijte ubrousek a navlhčete ryby, pokračujte a umístěte ryby na stojan.
Umístěte ryby do udírny a nastavte teplotu na 150 F (65 C), 3 hodiny vaření a 3 hodiny uzení. Před kouřením přidejte také 9 bisket.
Jakmile skončíte s kouřením, vytáhněte ocelovou hlavu a užívejte si!
Recept od: Smokin' with Joe - Video (Sledujte až do konce a získejte jeho 10% kupónový kód!)