Smoked Hapuka Recipe

Maple vyléčený uzený Hapuka Recept



S tímto receptem Hapuka Fillet si dopřejte lahodnou a kouřovou chuť. Sladká a slaná kombinace Bradleyho javorového léku a javorového sirupu jistě uspokojí vaše touhy.

Ingredients

Nakrájené filety Hapuka

Bradley Maple lék

Javorový sirup

Preparation

Rybí filé lehce postříkejte kúrou Bradley Maple

Filety potřeme javorovým sirupem a dáme přes noc do lednice

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na teplotu mezi 65 °C a 85 °C (150 °F a 200 °F).

Sušte při 140°F (60°C) bez kouře, dokud povrch neuschne. To bude vyžadovat alespoň jednu hodinu.

Zvyšte teplotu na 160 °F (71 °C), použijte bikety s javorovou příchutí, uďte/vařte 3 nebo 4 hodiny v závislosti na tloušťce filetů.