Smoked Snapper And Kingfish Recipe

Uzený Snapper a Kingfish Recept



Hledáte zdravé a chutné jídlo, které se snadno připravuje? Náš uzený recept Snapper a Kingfish je přesně to, co potřebujete! Toto jídlo, které mají kombinaci jemných, kouřových ryb a řady čerstvých, chutných ingrediencí, je perfektním způsobem, jak uspokojit váš hlad a chuťové pohárky současně.

Ingredients

60 ml (4 polévkové lžíce) olivového oleje

1 stroužek česneku - mletý

2 ml (½ lžičky) soli

0,5 ml (⅛ lžičky) mletého černého pepře

30 ml (2 polévkové lžíce) citronové šťávy

120 ml (½ šálku) suchého bílého vína

2 ml (½ lžičky) lžičky sušeného estragonu

15 ml (1 polévková lžíce) najemno nasekané pažitky

Snapper steaky - 1 kg (2 libry)

Klínky citronu

Petržel

Preparation

V misce smíchejte přísady na marinádu, olivový olej, mletý česnek, sůl, pepř, citronovou šťávu, bílé víno, estragon a pažitku.

Rybí steaky naaranžujte v jedné vrstvě do mělké skleněné pánve.

Rybu nalijte marinádou, přikryjte a dejte na hodinu do lednice.

Vyjměte z lednice a nechte 20 minut stát.

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na teplotu mezi 100 °C a 120 °C (220 °F a 250 °F).

Při použití bisket s příchutí olše kouřte/vařte přibližně 1-2 hodiny, přičemž se ujistěte, že se nepřevaříte.

Sloužit:

Podávejte ozdobené petrželkou a kolečky citronu.