Uzený Snapper a Kingfish Recept
Hledáte zdravé a chutné jídlo, které se snadno připravuje? Náš uzený recept Snapper a Kingfish je přesně to, co potřebujete! Toto jídlo, které mají kombinaci jemných, kouřových ryb a řady čerstvých, chutných ingrediencí, je perfektním způsobem, jak uspokojit váš hlad a chuťové pohárky současně.
Ingredients
60 ml (4 polévkové lžíce) olivového oleje
1 stroužek česneku - mletý
2 ml (½ lžičky) soli
0,5 ml (⅛ lžičky) mletého černého pepře
30 ml (2 polévkové lžíce) citronové šťávy
120 ml (½ šálku) suchého bílého vína
2 ml (½ lžičky) lžičky sušeného estragonu
15 ml (1 polévková lžíce) najemno nasekané pažitky
Snapper steaky - 1 kg (2 libry)
Klínky citronu
Petržel
Preparation
V misce smíchejte přísady na marinádu, olivový olej, mletý česnek, sůl, pepř, citronovou šťávu, bílé víno, estragon a pažitku.
Rybí steaky naaranžujte v jedné vrstvě do mělké skleněné pánve.
Rybu nalijte marinádou, přikryjte a dejte na hodinu do lednice.
Vyjměte z lednice a nechte 20 minut stát.
Způsob kouření:
Předehřejte Bradley Smoker na teplotu mezi 100 °C a 120 °C (220 °F a 250 °F).
Při použití bisket s příchutí olše kouřte/vařte přibližně 1-2 hodiny, přičemž se ujistěte, že se nepřevaříte.
Sloužit:
Podávejte ozdobené petrželkou a kolečky citronu.