alt="smoked steel head trout"

Uzený Pstruh Steelhead Recept



Nedávno jsem dostal digitální kuřák Bradley. Od té doby jsem kouřil cokoli a všechno, na co si vzpomenu. Poté, co jsem se vrátil domů z naší rybářské cesty v Oregonu, lidé mě požádali, abych kouřil Steelhead, že jsme chytili a přivedli domů. Dovolte mi říci, že se ukázalo úžasné. Tento recept také funguje skvěle s pstruhem duhového.

Užívat si

Ingredients

Složení solanky:

4 šálky vody

⅓ šálek košer soli

1 hrnek hnědého cukru

¾ šálek broskvové pálenky

Další ingredience:

Originální gurmánská sladko-slaná marináda pana Yoshidase

Mletý černý pepř

Preparation

Pstruhy nakrájejte na 2 palce široké kusy a solným nálevem kůží nahoru po dobu 10–12 hodin. Ujistěte se, že používáte plastovou nebo skleněnou misku.

Ryby omyjte, osušte ručníkem a položte na mřížku na chladné místo. Nechte 2 hodiny uležet.

Rybu potřete originální gurmánskou sladko-slanou marinádou Mr. Yoshidas. Přidejte čerstvě mletý černý pepř.

Použil jsem olšové dřevo a začal jsem rybu kouřit při 150 stupních po dobu 2 hodin a každou hodinu podlévat marinádou pana Yoshidase. Zvyšte na 160 na 2 hodiny.

Dokončete při 170 °C po dobu 1 až 2 hodin, dokud vnitřní teplota nedosáhne 130/140 stupňů.

Před vakuovým uzavřením vyjměte z udírny a nechte 1 hodinu uležet.

Recept od: Kristy