Uzený Pstruh Steelhead Recept
Nedávno jsem dostal digitální kuřák Bradley. Od té doby jsem kouřil cokoli a všechno, na co si vzpomenu. Poté, co jsem se vrátil domů z naší rybářské cesty v Oregonu, lidé mě požádali, abych kouřil Steelhead, že jsme chytili a přivedli domů. Dovolte mi říci, že se ukázalo úžasné. Tento recept také funguje skvěle s pstruhem duhového.
Užívat si
Ingredients
Složení solanky:
4 šálky vody
⅓ šálek košer soli
1 hrnek hnědého cukru
¾ šálek broskvové pálenky
Další ingredience:
Originální gurmánská sladko-slaná marináda pana Yoshidase
Mletý černý pepř
Preparation
Pstruhy nakrájejte na 2 palce široké kusy a solným nálevem kůží nahoru po dobu 10–12 hodin. Ujistěte se, že používáte plastovou nebo skleněnou misku.
Ryby omyjte, osušte ručníkem a položte na mřížku na chladné místo. Nechte 2 hodiny uležet.
Rybu potřete originální gurmánskou sladko-slanou marinádou Mr. Yoshidas. Přidejte čerstvě mletý černý pepř.
Použil jsem olšové dřevo a začal jsem rybu kouřit při 150 stupních po dobu 2 hodin a každou hodinu podlévat marinádou pana Yoshidase. Zvyšte na 160 na 2 hodiny.
Dokončete při 170 °C po dobu 1 až 2 hodin, dokud vnitřní teplota nedosáhne 130/140 stupňů.
Před vakuovým uzavřením vyjměte z udírny a nechte 1 hodinu uležet.
Recept od: Kristy