Maple Cured Smoked Kingfish

Maple vyléčený uzený Kingfish Recept



Dopřejte si kouřové a sladké příchutě tohoto lahodného receptu na Kingfish. S směsí léku Bradleyho javoru a javorového sirupu jsou tyto filety dokonale uzené a plné chuti.

Ingredients

Nakrájené filé z ledňáčka

Bradley Maple lék

Javorový sirup

Preparation

Rybí filé lehce posypte kúrou Bradley Maple

Filety potřeme javorovým sirupem a dáme přes noc do lednice

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na teplotu mezi 65 °C a 85 °C (150 °F a 200 °F).

Sušte při 140°F (60°C) bez kouře, dokud povrch neuschne. To bude vyžadovat alespoň jednu hodinu.

Zvyšte teplotu na 160 °F (71 °C) za použití bisket s javorovou příchutí, uďte/vařte 3 nebo 4 hodiny v závislosti na tloušťce filetů.